TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:10 Big Brother
Een groep wildvreemde mensen gaat het experiment aan om honderd dagen lang in het Big Brother-huis te wonen. Daarbij worden ze vierentwintig uur per dag door camera's gevolgd. De bewoners worden op de proef gesteld met spellen en uitdagingen.
«
»
02:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:35 Nuances
Thierry Theys behoort tot de generatie jonge chefs die veel belang hechten aan contrasten en texturen. Vandaag gaat hij aan de slag met de koningin van de zeevruchten: namelijk de oester.
«
»
09:00 Zoete Zonde
Zoete zondaar Roger van Damme bereidt dit keer eerst een zoete, sappige gazpacho van meloen. Voor degenen die een stapje verder willen gaan, geeft hij deze basis een upgrade en vormt hij het om in een goddelijk dessertbord.
«
»
09:20 Tot op het Bot: Het Rund
Gehakt zegt veel over de slager volgens Johan, hij maakt chili con carne met vlees van Benny.
«
»
09:35 The Simpsons
Nadat Moe hun meest heilige regel overtreedt, wil een geheim genootschap van barmannen wraak nemen op Homer en zijn vrienden.
«
»
09:55 Man With a Plan
Andi's arts adviseert haar te stoppen met de pil. Adam en Andi zijn het oneens met elkaar.
«
»
10:15 Man With a Plan
Adam belooft niet meer tegen Andi te liegen, maar krijgt het moeilijk als hij Joe moet dekken.
«
»
10:40 Man With a Plan
Adam en Don worden heel beschermend voor Lowell als ze denken dat hij misschien weer terug is bij zijn vreemdgaande ex-vrouw. Joe ervaart een onverwachte bijwerking van zijn nieuwe pacemaker, waar Bev niet zo blij mee is.
«
»
11:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Mijn tuin
Georges maakt een stevige tunnelserre en geeft tips rond het kweken van groenten.
«
»
12:20 Hallo Roger
Roger lost typische binnendeurproblemen op. Hij laat zien wat er gedaan moet worden aan een deur die sleept, of die een losse klink of slotplaat heeft.
«
»
12:25 Simple diy
Tips hoe je een nissenkast zelf kunt maken. De doe-het-zelvers maken gebruik van onconventionele materialen waaronder karton en vulmiddel en creëren op deze manier een kast met organische vormen.
«
»
12:45 Het zelfbouwhuis
De opbouw van de eerste verdieping is begonnen. De binnenmuur is ondertussen gesloopt en wordt deze keer opnieuw gemetseld. Het metselwerk is vrij simpel. De bouwers moeten alleen zorgen dat het recht loopt.
«
»
13:00 Young Sheldon
Sheldon begint aan zijn bouwkundige studie en volgt klassen bij professor Boucher. Ondertussen zorgen Meemaw en Dale voor de ex-vrouw van de professor, June.
«
»
13:25 Vietnjam, met Quyên
Quyên reist door culinair Vietnam, van noord naar zuid. Deze keer gaat ze terug naar haar roots in Qui Nhon. Onderweg maakt ze kennis met plaatselijke specialiteiten en ingrediënten waarmee ze heerlijke gerechten maakt.
«
»
13:40 Piet Patron
Dit keer wordt Cyriel gevolgd, de zoon van Piet en sinds dit jaar ook manager van Likoké. Hij leidt de zaal van het restaurant met flair en serveert er de heerlijke lokale wijn van Jérôme.
«
»
14:05 Bal National
Balletjes in seldersaus en dragonballetjes met dragon-geuzesaus.
«
»
14:35 Two and a Half Men
Jake en Charlie hebben een meevallertje wanneer ze een bezoek brengen aan de racebaan. In de tussentijd komt Alan vast te zitten bij de Amerikaanse equivalent van het CBR.
«
»
15:00 Two and a Half Men
Charlie verliest een vrouw aan Fernando, een jonge, knappe klusjesman, die in het huis aan het werk is.
«
»
15:25 Two and a Half Men
Charlie en Alan worden geconfronteerd met hun vadercomplex als Evelyns nieuwe vriend hen uitnodigt voor een ritje in zijn privévliegtuig naar Las Vegas.
«
»
15:45 Two and a Half Men
Charlie en Alan proberen Jake voor te bereiden op zijn eerste schooldag. Tegelijkertijd ontdekt Charlie dat hij uitslag heeft op een opvallende plek.
«
»
16:10 Two and a Half Men
Charlie vertoont opvallend gedrag nadat hij een avondje met zijn moeder besteedt. Tegelijkertijd vertoont ook Alans date opmerkelijk gedrag nadat ze een nacht met hem doorbrengt.
«
»
16:35 Huizenjagers
Hanne en Joachim zijn op zoek naar een instapklaar, lichtrijk huis in de buurt van Kruishoutem met genoeg ruimte voor een toekomstig gezin. Makelaars Joes, Julie en Benjamin openen de jacht op de perfecte woning in de Leiestreek.
«
»
17:25 Huizenjagers
Nils (charmezanger en kapper) is samen met zijn partner Jorg op zoek naar een commercieel gunstig gelegen pand waar zowel een kapperszaak als een huisverbeteringscentrum in kunnen huizen.
«
»
18:10 Huizenjagers
Triatleet David gaat samen met zijn vader Guido op zoek naar een moderne woning met twee slaapkamers, grote ramen en een leuke tuin. Makelaars Joes, Julie en Benjamin halen voor David het onderste uit de kan.
«
»
19:05 Huizenjagers
Apothekeres Elina en meubelmaker Joeri zijn net getrouwd en hebben de zoektocht naar een eigen huis geopend. Joeri wil graag thuis zijn baan als meubelmaker kunnen uitoefenen.
«
»
20:00 Big Brother
Een groep wildvreemde mensen gaat het experiment aan om honderd dagen lang in het Big Brother-huis te wonen. Daarbij worden ze vierentwintig uur per dag door camera's gevolgd. De bewoners worden op de proef gesteld met spellen en uitdagingen.
«
»
21:05 De Expeditie - Groenland
Voor de expeditieleden hun eindbestemming bereiken, worden ze fysiek nog een laatste keer zwaar op de proef gesteld. Tijdens hun laatste nacht in de vrieskou ervaren ze een fantastisch en onvergetelijk schouwspel.
«
»
22:15 Auwch_
Ben heeft last van een strakke voorhuid en moet besneden worden. Geen prettig vooruitzicht, maar wat hem nog het meest verontrust is de niet mis te verstane affectie die de dokter voor zijn vrouw Elke lijkt te voelen.
«
»
22:50 Sports Late Night
Gilles De Coster, Bart Raes en Joris Brys gidsen de kijker door de hoogtepunten en doelpunten uit de Jupiler Pro League. Ze blikken ook vooruit op de volgende speeldag en werpen een blik op het klassement.
«
»
23:40 Achter de schermen
Bijgestaan door een kransje Bekende Vlamingen, bespreken Pieterjan Marchand en Jeff Bronder in hun eigenzinnige podcast elke week wat er gaande is achter de schermen van het Vlaamse medialandschap.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers