
TVgids - njam!
Andere zender »
01:40 | Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu |
«
»
03:25 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
«
»
03:25 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
Hayden geniet van het warme water bij Millie Bore. Legende Dick Estens ontvangt Hayden in Moree om verbazingwekkende kunst te bekijken. En tenslotte is de lammerenboerderij van Sam en Emma Rose aan de beurt en overnacht Hayden op hun boerderij.
«
»
03:45 | Guillaume's Paris |
«
»
03:45 | Guillaume's Paris |
De Franse chef-kok Guillaume Brahimi keert vanuit Australië terug naar Parijs, de stad waar hij opgroeide. Door middel van een culinaire reis door de twintig arrondissementen van de stad vertelt hij het verhaal van eten.
«
»
04:10 | A la carte |
«
»
04:10 | A la carte |
Een topchef krijgt wel vaker vragen van klanten over specifieke bereidingen die niet lukken bij de mensen thuis, en kalfszwezeriken is er zo één. Johan Segers legt van A tot Z uit hoe je een perfect gebakken kalfszwezerik moet serveren.
«
»
04:30 | Sarah's Sweet Table |
«
»
04:30 | Sarah's Sweet Table |
Sarah is dol op karamel! Vandaag staan er twee zalig zoete desserts met karamel op haar Sweet Table te blinken: een luchtige cake met gekaramelliseerde ananas en chocoladetoffees in een nostalgische snoepverpakking. Een heerlijke plakboel!
«
»
05:00 | It's Aperotime - a taste of history |
«
»
05:00 | It's Aperotime - a taste of history |
Bartender Naushad eert de jaren tachtig, de periode van kant en klare en artificiële cocktails. De basis was in die tijd vaak wodka en dus maakt hij vandaag drie legendarische wodka-cocktails klaar.
«
»
05:10 | Foodies & The City |
«
»
05:10 | Foodies & The City |
Drie vriendinnen trekken eropuit en ontdekken het lekkerste eten in Vlaamse steden.
«
»
05:40 | Loïc zot van koken weekmenu |
«
»
05:40 | Loïc zot van koken weekmenu |
Met elke keer een nieuw weekmenu.
«
»
06:20 | Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu |
«
»
06:20 | Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu |
Een marathon van de snelste, makkelijkste en lekkerste gerechten van de afgelopen week.
«
»
08:00 | Vlaamse Klassiekers |
«
»
08:00 | Vlaamse Klassiekers |
Wie Vlaamse klassiekers zegt, zegt stoofvlees met frietjes. Lynn leert vandaag de kneepjes van het oervlaamse stoofpotje bij Mémé Gusta in Gent. Daarna bezoekt ze brasserie De Zwaan in Hasselt voor haar favoriete stuk vis: kabeljauwhaasje.
«
»
08:50 | Loïc zot van koken weekmenu |
«
»
08:50 | Loïc zot van koken weekmenu |
Met elke keer een nieuw weekmenu.
«
»
09:35 | De Sterrenkaart - Nederland |
«
»
09:35 | De Sterrenkaart - Nederland |
Restaurant RIJKS werd in 2016 bekroond met een Michelinster. Met zijn lokale keuken brengt Joris Bijdendijk een ode aan de Nederlandse eetcultuur. De chef vertelt over de harde weg richting de top en laat zijn favoriete tips en tricks zien.
«
»
10:10 | Foodies & The City |
«
»
10:10 | Foodies & The City |
Drie vriendinnen trekken eropuit en ontdekken het lekkerste eten in Vlaamse steden.
«
»
10:50 | Urban Barbecue |
«
»
10:50 | Urban Barbecue |
Een lekker visje op de grill is altijd een topper. Bart Desmidt en z'n souschef Philip Vandamme verwennen hun gasten met een tarbot en ze maken er een blanke botersaus bij. Er zijn ook nog langoustines en patatjes.
«
»
11:20 | Snel, Makkelijk & Lekker |
«
»
11:20 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Jeroen De Pauw roept elke weekdag uit tot 'vrijdag visdag'. Hij vult zijn open ravioli met pulled rog en een friszuur botersausje. Ongezien snel, makkelijk en lekker op tafel gezet.
«
»
11:50 | Sarah's Sweet Table |
«
»
11:50 | Sarah's Sweet Table |
Vandaag zorgt Sarah voor extra crunch op haar Sweet Table. Eerst serveert ze een tropische bavarois van mango en passievrucht met een krokant koekje bij. Haar tweede dessert is verse studentenhaver met gekaramelliseerde noten. Smullen maar!
«
»
12:30 | Vlaamse Klassiekers |
«
»
12:30 | Vlaamse Klassiekers |
Wie Vlaamse klassiekers zegt, zegt stoofvlees met frietjes. Lynn leert vandaag de kneepjes van het oervlaamse stoofpotje bij Mémé Gusta in Gent. Daarna bezoekt ze brasserie De Zwaan in Hasselt voor haar favoriete stuk vis: kabeljauwhaasje.
«
»
13:15 | Vlaamse Klassiekers |
«
»
13:15 | Vlaamse Klassiekers |
«
»
13:15 | Vlaamse Klassiekers |
Lynn laat zich vandaag verrassen door de steak tartaar van chef Vadim, hét signatuurgerecht bij Monroe in Antwerpen. Daarna vertoeft ze aan 't zeetje voor de verse garnaalkroketten of 'Noordzeeklompjes' van chef Stijn in De Kruidenmolen.
«
»
14:10 | Loïc zot van koken weekmenu |
«
»
14:10 | Loïc zot van koken weekmenu |
Met elke keer een nieuw weekmenu.
«
»
14:55 | Guillaume's Paris |
«
»
14:55 | Guillaume's Paris |
Guillaume bezoekt het Nature Urbaine, de grootste daktuin van Europa, en gebruikt hun producten om een lentesalade te maken. Hij nodigt de Australische rugbyspeler Kurtley Beale uit voor een maaltijd.
«
»
15:30 | Peppe's Emilia-Romagna |
«
»
15:30 | Peppe's Emilia-Romagna |
Peppe verkent het platteland ten zuiden van de Via Emilia, de historische Romeinse weg door Emilia-Romagna. Ver van de steden ontdekt hij een Parmigiano-paradijs, een biofarm en maakt hij tortellini met zalige nonna's in de Apennijnen.
«
»
16:05 | Bal National Zomereditie |
«
»
16:05 | Bal National Zomereditie |
Wim maakt de klassieker onder de aperitiefhapjes, bitterballen. Als slagerszoon maakt hij bitterballen zoals een slager dat doet, met sappig draadjesvlees en een roux van bouillon. Hij serveert het met een pickle mayonaise en spiced rum cocktail.
«
»
16:40 | Panklaar |
«
»
16:40 | Panklaar |
Jan Buytaert laat zien hoe een lichte hartige Bretoense pannenkoek bereidt moet worden.
«
»
17:00 | Snel, Makkelijk & Lekker |
«
»
17:00 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Jeroen De Pauw belooft vandaag een veggie gerecht op tafel te toveren. Hij maakt gnocchi met spinazie-kaassaus en okkernoot klaar. Ook de belofte Snel, Makkelijk & Lekker te koken, maakt hij daarmee waar.
«
»
17:30 | Loïc: Zot van Koken |
«
»
17:30 | Loïc: Zot van Koken |
Loïc serveert lamsschenkel in Marsalasaus op de barbecue, met een bereiding van tomaten als condiment. Een gepoft aardappeltje erbij en je weet dat je gaat scoren! Een beetje geduld is wel een vereiste, maar meer dan de moeite waard.
«
»
17:45 | Foodies & The City |
«
»
17:45 | Foodies & The City |
Drie vriendinnen trekken eropuit en ontdekken het lekkerste eten in Vlaamse steden.
«
»
18:25 | Sarah's Sweet Table |
«
»
18:25 | Sarah's Sweet Table |
Sarah is dol op karamel! Vandaag staan er twee zalig zoete desserts met karamel op haar Sweet Table te blinken: een luchtige cake met gekaramelliseerde ananas en chocoladetoffees in een nostalgische snoepverpakking. Een heerlijke plakboel!
«
»
19:00 | Pasta & Risotto |
«
»
19:00 | Pasta & Risotto |
Steffi maakt een courgette-brocolipannetje met boekweitnoedels en Peppe maakt risotto met roodbaars.
«
»
19:20 | De Gezonde Goesting |
«
»
19:20 | De Gezonde Goesting |
Bekende Vlamingen hebben vaak onregelmatige uren en dat uit zich in een lege koelkast en een diner met een pak koeken op de bank. Healthy foodie Steffi wil daarom de drie BV's die ze vandaag aan haar toog krijgt, trakteren op gezond comfort food.
«
»
19:50 | Het Weekmenu |
«
»
19:50 | Het Weekmenu |
«
»
19:50 | Het Weekmenu |
Jan Buytaert bereidt tartaarsteak, kippengoulash, gegratineerde pasta en schartongrolletjes.
«
»
20:40 | Loïc: Zot van Koken |
Loïc serveert lamsschenkel in Marsalasaus op de barbecue, met een bereiding van tomaten als condiment. Een gepoft aardappeltje erbij en je weet dat je gaat scoren! Een beetje geduld is wel een vereiste, maar meer dan de moeite waard.
«
»
20:40 | Loïc: Zot van Koken |
«
»
20:55 | Soep! |
De chefs maken een witlofsoep en een goulashsoep.
«
»
20:55 | Soep! |
«
»
21:20 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
Hayden trekt noordwaarts richting Bundaberg, Queensland, waar hij meer te weten komt over een familiebrouwerij en de Seafood Smokery bezoekt. Hayden ziet in het Mon Repos Turtle Centre hoe dikkopschildpaddjes uit het ei komen.
«
»
21:20 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
«
»
21:50 | HAPERITIEF COMPILATIE |
Een terugblik op de Pink Bellini van varkensspiesjes met sesam en zoete aardappel, en de Bitter Americano met een hapje van coquilles en salsa van pistache. Ten slotte is er aandacht voor de Apple Fizz met een tempura van tijgergarnalen en rellish.
«
»
21:50 | HAPERITIEF COMPILATIE |
«
»
22:15 | Karola's Kitchen |
Iedereen kent wel de drukte in de ochtend. Daarom zet Karolien twee voedzame ontbijtjes op het menu: een super simpele smoothie met aardbeien en zelfs paprika, en ook ontbijtmuffins van appel. Het is perfect om vooraf voor te bereiden.
«
»
22:15 | Karola's Kitchen |
«
»
23:00 | Loïc: Zot van Koken |
Loïc serveert lamsschenkel in Marsalasaus op de barbecue, met een bereiding van tomaten als condiment. Een gepoft aardappeltje erbij en je weet dat je gaat scoren! Een beetje geduld is wel een vereiste, maar meer dan de moeite waard.
«
»
23:00 | Loïc: Zot van Koken |
«
»
23:15 | Ware Delicatessen |
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met ingrediënten die als een ware delicatesse worden beschouwd. Met deze ingrediënten maakt hij bijzondere gerechten iedereen zou kunnen maken in beperkte tijd. Deze keer maakt hij gebruik van de St. Jacobsvrucht.
«
»
23:15 | Ware Delicatessen |
«
»
23:55 | Vlaamse Klassiekers |
Wie Vlaamse klassiekers zegt, zegt stoofvlees met frietjes. Lynn leert vandaag de kneepjes van het oervlaamse stoofpotje bij Mémé Gusta in Gent. Daarna bezoekt ze brasserie De Zwaan in Hasselt voor haar favoriete stuk vis: kabeljauwhaasje.
«
»
23:55 | Vlaamse Klassiekers |
«
»
00:45 | Foodies & The City |
Drie vriendinnen trekken eropuit en ontdekken het lekkerste eten in Vlaamse steden.
«
»
00:45 | Foodies & The City |
«
»
01:20 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vandaag is chef Sam D'Huyvetter te gast voor een vleesgerecht op het weekmenu. Voor zijn Oosterse versie van de klassieke balletjes in tomatensaus deelt hij het recept dat zijn Indische afwasser hem ooit leerde.
«
»
01:20 | Snel, Makkelijk & Lekker |
«
»
01:50 | Guillaume's Paris |
Chef Guillaume Brahimi brengt een bezoek aan het zeventiende en achttiende arrondissement van Parijs, waar hij langsgaat bij een paddenstoelenkwekerij in een ondergrondse parkeergarage.
«
»
01:50 | Guillaume's Paris |
«
»