TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
06:00 Tik Tak
Ontdekkingstocht door de ondergrondse werkplaats van Milleke Mol die een hamerende eekhoorn en citrusvruchten krijgt. Boekenjongen maakt een accordeon met magie.
«
»
06:05 Bumba
Babilu blijft huilen. Bumba geeft hem dingen, maar niks helpt totdat hij een dekentje krijgt.
«
»
06:10 Simon
Simon besluit om zijn vader te laten schrikken. Ondanks dat zijn vader groot en sterk is, moet hij toch bang zijn voor iets. De kans is groot dat Simon er nooit achter komt wat zijn vader bang maakt.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Viktor en Kaatje spelen treintje, maar hebben eigenlijk nog niet zo veel met de trein gereisd. Ze halen kameraadje Rik er bij, die vaak met zijn moeder in de trein naar de dierentuin gaat. Hij vertelt hoe het is om in de trein te reizen.
«
»
06:30 Odo
Odo en Leonardo moeten samenwerken om een beeld te maken van hun favoriete activiteit op het kamp. Odo vindt het eerst lastig om met Leonardo om te gaan, maar hij ontdekt dat hij verrassende dingen kan leren over een nieuwe vriend.
«
»
06:35 Lu en de dolle boel minis
Lu kan kiezen uit drie leuke activiteiten en probeert ze allemaal te combineren.
«
»
06:40 Monty & Co
Eddie is moe en heeft geen energie. Monty wordt lui en wil nooit meer ergens heen lopen. Lulu wil als een baby gedragen worden. Sam besluit dat ze allemaal fitter moeten worden met Gabriella als hun persoonlijke trainer.
«
»
06:50 Edmond & Lucy
Edmond en Lucy moeten hun kamer opruimen, maar deze taak loopt uit op een ruzie. Ze besluiten daarom het bos op te ruimen om te bewijzen dat hun methode het meest effectief is.
«
»
07:00 Sarah leest voor
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach en leest graag 'de avonturen van Sokpop' voor.
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
Cory wil iets leuks laten zien tijdens het vertelrondje, maar nadat een klasgenootje over zijn speelgoed vertelt, vindt hij zijn eigen spullen niet cool genoeg om aan de klas te laten zien.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Een meisje komt met kapotte boemerang naar de Repair Shop. Saïd en Anna willen ook een boemerang en gaan op zoek naar voorwerpen in de vorm van een boemerang, maar komen alle voorwerpen ook terug?
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson en Marie zijn naar een tentoonstelling geweest in het dorp. Samson vond de schilderijen heel mooi en wil zelf ook graag een portret schilderen. Marie vindt dat geweldig. Ze wil heel graag poseren terwijl Samson aan de slag gaat.
«
»
07:30 Samson & Marie ijsjestijd
Wanneer Samson als waakhond op een schilderij van Trees moet passen, maakt Marie er per ongeluk een veeg op. Als Marie het schilderij probeert te redden, wordt het alleen maar erger. Marie weet niet wat ze moet doen.
«
»
07:35 Interstellar Ella
Ella's beste vriendinnetje van de aarde komt langs. Ella is een beetje jaloers en komt per ongeluk in de trekkracht van Jupiter terecht.
«
»
07:45 De Smurfen
Lolsmurf heeft een nieuwe mop bedacht die Moppersmurf aan het lachen moet krijgen.
«
»
07:55 Welkom in de Wilton
Vandaag is het weer de jaarlijkse vader-zoondag en Junior kijkt er tegenop. Senior wil op die dag steeds iets samen met zijn zoon doen, maar dat eindigt meestal in een wedstrijd die Junior verliest.
«
»
08:10 Wannabe's
Na jaren wil het pastamerk Bertoni opnieuw een spotje opnemen met Mike als Tony Ravioli, een olijke kok met dikke buik. Mike is vereerd en stemt meteen in, maar hij vergeet één detail.
«
»
08:30 De Raad van Soekie
In haar verkiezingsvideo is Soekie eerlijk dat er bespaard moet worden door de leerlingenraad. Pedro daarentegen belooft in zijn video dat alles beter wordt. Hij blijft bewust vaag om de leerlingen te misleiden.
«
»
08:45 GameKeepers
In een uitgestorven wereld neemt een wezen alle leven en energie weg. Als iemand zijn ogen opent en het wezen ziet, verliest die persoon alle levensenergie. De GameKeepers moeten geblinddoekt een schakelaar aanzetten zodat de energie weer stroomt.
«
»
09:15 Otis-Skate
Ayo en Tess groeien dichter naar elkaar toe. Net wanneer de spanningen tussen Otis en Tess afnemen, leidt een ongeluk tot nieuwe spanningen. Otis probeert een oplossing te vinden voor zijn situatie.
«
»
09:35 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
09:45 Goed gezien!
Charlotte, Jelle, Sarah en Maureen reizen de wereld rond op zoek naar de gekste uitvindingen in verre landen.
«
»
10:10 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
10:20 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Volgens de legende komt een maankat op een nacht met volle maan naar beneden om een peperkoek te ruilen voor een mooie tekening. Maar als de kat niet komt, wordt Piya depressief en stopt met tekenen. Om haar hoop te geven, vermomt Oggy zich.
«
»
10:30 Tik Tak
Met piraten die dansen op discomuziek, een memory-spel, en boekenmeisje maakt een hijskraan.
«
»
10:35 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
10:40 Simon
Simon blijft logeren bij Ferdinand en tijdens de nacht moet hij plassen. Ferdinand wordt maar niet wakker en Simon is bang dat hij de badkamer niet kan vinden in het donker.
«
»
10:45 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
10:50 Kaatjes Kameraadjes
Frits en Frats houden niet van tanden poetsen. Wanneer Kaatje hen niet kan overtuigen om toch hun tanden te poetsen, vraagt ze hulp aan Kameraatje Jeanne Delvaulx. Zij heeft eent trucje om tanden poetsen leuk te maken.
«
»
11:00 Odo
Odo mag op een huisdier letten, Freddy de slak, en hij heeft er zin in. Odo heeft altijd al een huisdier willen hebben. Hij hoopt dat hij er eentje kan krijgen als hij bewijst dat hij een goede slakken-oppas is.
«
»
11:05 Lu en de dolle boel minis
Lu begint een winkeltje om wat speelgoed te verkopen. Alle insecten zeggen 'alsjeblieft' en nemen hun spullen mee, maar Declan veroorzaakt opschudding als hij besluit geen 'alsjeblieft' te zeggen.
«
»
11:10 Monty & Co
Monty wil wat goocheltrucs leren zodat hij op een dag kan meedoen in een show met Gabriella en de Dansende Flamingo's. Monty probeert het maar alles mislukt. Hij is droevig tot Gabriella zijn huppeldans bewondert.
«
»
11:20 Edmond & Lucy
Édouard en Georges verrassen Edmond, Lucy en Mitzi door hen mee te nemen om op de heuvel te slapen en vallende sterren te observeren. Later verdwalen Georges en de kinderen tijdens een wandeling in het bos.
«
»
11:30 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
11:35 Toet Toet Cory Carson
Cory sluipt weg om stiekem met zijn vriendjes een griezelige film kijken. Maar als hij 's nachts bang wordt van schaduwen en geluiden in de kamer, heeft hij spijt van zijn beslissing.
«
»
11:45 Casper en Emma
Veel kinderen hebben fietsen en rijden daarmee op straat. Ook Casper wil graag een fiets, maar zijn ouders vinden het te gevaarlijk. Casper vindt dit niet terecht. Later in de middag staat Casper en Emma verrassing te wachten.
«
»
11:55 Samson en Marie
Samson en Marie worden uitgenodigd als special act op een rapfestival. Marie is dolenthousiast, over the top gaan ze ervoor. Ze rappen, maar het lukt hen toch niet zo goed, dit wordt een fiasco.
«
»
12:00 Molang
Molang en Piu Piu werken op een boerderij met wat vrienden. Maar een van hun vrienden, Zero, is nogal onhandig met zijn lasso en wordt daarom door de anderen afgewezen. Molang en Piu Piu aarzelen niet om hem te hulp te schieten.
«
»
12:05 Interstellar Ella
De bende speelt tikkertje met meteoroïden, maar Glitch volgt Slippy's instructies niet. Hij beseft al snel dat het komt omdat Glitch de komeet zag die hij al maanden volgt.
«
»
12:15 Interstellar Ella
Als Ella een golfbal de ruimte in schiet, lijkt dat haar geen probleem. Totdat ze hoort dat de kleine golfbal een kettingreactie kan veroorzaken die haar vader in gevaar brengt. Samen met Slippy en Madhu onderneemt ze een reddingsactie.
«
»
12:30 De Smurfen
Het mooiste kunstwerk van Schildersmurf is gestolen. Alle Smurfen gaan ernaar op zoek.
«
»
12:40 Idefix en de onverzettelijken
Labienus vindt een mysterieus beeldje van de Egyptische godin Bastet. Het beeldje is magisch en geeft Monalisa de macht om iedereen te hypnotiseren. Monalisa hypnotiseert Vitamine onmiddellijk en gebruikt hem om Idefix in een val te lokken.
«
»
12:50 Zig & Sharko
Het is een warme dag en Sigve en Bernie maken de tube zonnebrandcrème van Sharkfin leeg. Marina dwingt de haai in de schaduw te blijven om zichzelf tegen de zon te beschermen en hij moet nog inventiever zijn om de zeemeermin te beschermen.
«
»
13:00 Mega Mindy
Als een van de beruchte Kriminalsky-broers wordt gearresteerd, is dat gevaarlijk voor Migrain en het politiekorps. En Mega Mindy kan pas komen helpen wanneer de generator van opa Fonkel weer gemaakt is...
«
»
13:25 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
13:30 Zouk
Zouk en Nono raken gefascineerd door een van de snuisterijen die een reizende tovenaar verkoopt.
«
»
13:40 Presto's magische school
Nica kan geen nee zeggen. Dus wanneer Lisa en Violette haar vragen om mee te helpen tijdens een open dag, zegt Nica ja. Souci, Lisa en Violette treden om de beurt op. Dit gebeurt gelijktijdig op twee aparte podia.
«
»
13:50 Coop Troep
Bezorgd over Bertha die haar rol in een reclamespot niet serieus lijkt te nemen, roepen de kaketoes de Troep erbij. Het script vraagt Bertha om een aantal stunts te doen waar ze bang voor is, maar de troep helpt haar de commercial te winnen.
«
»
14:00 Nachtwacht
Sacha verandert in goud door één simpele aanraking van een mysterieus wezen. De Nachtwacht gaat op zoek naar het wezen. Zo komen ze te weten dat het wezen gebukt gaat onder een eeuwenoude vloek, en op zoek is naar Vega om haar te helpen.
«
»
14:25 Zotte dieren
Gary de vloggende hond presenteert grappige dierenclips, waaronder panda's die hun lunch in de verkeerde boom zoeken, een grizzlybeer die er niet in slaagt vis te vangen bij een waterval en een aap die zijn eigen staart aanziet voor avondeten.
«
»
14:30 Zotte dieren
Gary de vloggende hond en zijn vriend Rat presenteren een selectie dierenclips, waaronder een stokstaartje dat denkt dat hij ballondieren kan maken, eenden die gaan treinspotten en een vis die op insecten gaat vissen.
«
»
14:40 De Smurfen
Azrael heeft genoeg van Gargamel en verlaat het krot, maar wanneer ze gewond raakt in het bos, brengt Wilde Smurf de kat naar het dorp van de Smurfen om haar te helpen genezen.
«
»
14:50 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Na een partijtje badminton met Piya zakt Oggy in zijn ligstoel. Maar wanneer Jack op zijn scooter aankomt om Piya een lift aan te bieden, stort Oggy in en ondanks zijn vermoeidheid is Oggy niet van plan zijn status als superoom te verliezen.
«
»
15:00 Rox
Meerdere kinderen raken betrokken bij een ernstig ongeluk in een kartingclub. Omdat het niet de eerste keer is, schakelt de kolonel Team Rox in. Hij gelooft niet in toeval en laat hen onderzoeken of de kartingclub de veiligheidsregels wel naleeft.
«
»
15:30 Wannabe's
Voor een dj-wedstrijd krijgt Said één dag de tijd om een dancenummer te maken met een verrassende touch. Mike weet al wat: blokfluit. Met een oud krantenknipsel bewijst hij dat hij vroeger een succes is geweest.
«
»
15:50 Molang
Molang en Piu Piu maken de kamer schoon waar de halsketting van de koning wordt tentoongesteld. Ze maken zo goed schoon dat wanneer de adviseur van de koning binnenkomt om de ketting op te halen, hij uitglijdt en de ketting de lucht in vliegt.
«
»
15:55 Zouk
Het is de vriendschapsverjaardag van Jojo en Zouk. Zouk wil haar vriend een speciaal cadeau geven. Daarom vraagt ze Oma Zak om haar een magische kracht te geven, zij het kortstondig.
«
»
16:05 Abraca
De koning krijgt een toverles, en Sneeuwwitje kan niet stoppen met opruimen.
«
»
16:30 Presto's magische school
Daniel heeft het landhuis veranderd in een hotel. Het is een nachtmerrie voor de jongeren, die nu moeten gaan slapen in de kelder en shows moeten geven.
«
»
16:45 Coop Troep
Albert roept de troep om hulp als ze vastzitten binnen het nieuwe laserhek van de Boer. Jo en Maggie kunnen over de balken heen, dus gaan ze vooruit om Albert te redden terwijl de anderen een manier proberen te vinden om te ontsnappen.
«
»
16:55 Shaun het schaap
Waneer de boer merkt dat er een water lek is, laat hij iemand komen om het op te lossen. De schapen zijn echter blij met de prachtige mogelijkheid om wat waterpret te beleven. Wanneer de werkmannen naar huis gaan, kan de pret beginnen.
«
»
17:00 De week van Karrewiet met VGT
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
17:15 Draak Dries en de Vliegende Dokters
Draak Dries, prinses Annelies en ridder Joris zijn een vliegende doktersdienst begonnen. Als de oom van Annelies ernstig ziek wordt, gaan Draak Dries, Annelies en Joris op zoek naar een oplossing.
«
»
17:40 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya ontdekt dat Oggy een geheime tuin heeft waar hij relaxt. Ze vindt het geweldig en is vastbesloten er in te gaan met de kakkerlakken, die een paar mooie kersen hebben gespot: Oggy's kleine hoekje van het paradijs dreigt te worden vernield.
«
»
17:50 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
18:00 Ket & Doc
Het is zomer en de tienjarige Yaren vertrekt op kamp. Ze is nerveus, want het is niet zomaar een kamp. Ze gaat naar een kamp voor kinderen die iemand verloren hebben. Yarens mama is vier jaar geleden gestorven.
«
»
18:15 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
18:25 Wannabe's
Said, Mike en Shoana proberen via de radio tickets te winnen voor een uitverkocht concert, maar het is Olly die de tickets per ongeluk binnenrijft. Hij heeft er twee. Er kan dus nog één iemand mee.
«
»
18:45 De Raad van Soekie
In haar verkiezingsvideo is Soekie eerlijk dat er bespaard moet worden door de leerlingenraad. Pedro daarentegen belooft in zijn video dat alles beter wordt. Hij blijft bewust vaag om de leerlingen te misleiden.
«
»
19:05 Nachtwacht
Vladimir wil Wilko uit het team zetten. Keelin en Wilko begrijpen daar niets van. Niet veel later wil Wilko Keelin weg hebben, en Keelin op haar beurt Vlad. Keelin is de eerste die vermoedt dat een wezen hen tegen elkaar opzet.
«
»
19:30 De Hoppers
Arno en Daria moeten een filmpje maken over hun pa. Ze schamen zich voor hem omdat hij zich graag verkleedt als Wally Wasbeer, en als job nieuwe auto's ruikt om te kijken of ze wel nieuw ruiken.
«
»
19:45 Shaun het schaap
De boerderij krijgt een onverwacht bezoekje van een ontsnapte gevangene, uit een gevangenis uit de buurt. Hij zoekt zijn toevlucht in de schuur, maar na een tijdje lijkt de gevangenis een betere optie dan bij de schapen logeren.
«
»
19:55 Opa
Opa vertelt grappige verhalen en neemt je mee in zijn absurde en rijke fantasiewereld. Beleef samen met Arthur en Frida zotte avonturen vol bananen, dino's, eenhoorns en andere wonderlijke figuren.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:55 Het groot debat
Aan de vooravond van verkiezingsdag kruisen de kopstukken van de verschillende Vlaamse partijen een laatste keer de degens over de thema's die tijdens de kiescampagne van 2024 zijn komen bovendrijven.
«
»
22:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Floor' - Bruno Wyndaele (VTM)

Bruno Wyndaele verwelkomt 100 kandidaten. Twee van hen spelen het eerste duel, waarbij de verliezer het spel meteen zal moeten verlaten. Na deze zenuwslopende eerste aflevering blijven er nog 89 kandidaten over. Zij strijden verder voor de hoofdprijs van 40.000 euro. Wie zal de strijd overleven?

'The Floor', om 20.30 uur op VTM.

Dossiers