TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:40 Lego Masters
Het wordt spannend voor de zeven overgebleven teams, want er is weer een eliminatie. Voor de eerste opdracht moet een voorwerp exact nagebouwd worden. En voordat de tweede opdracht begint, hebben Ruben en Kürt een vervelende verrassing voor de teams.
«
»
08:55 Kong: Koning van de apen
Terwijl de jonge Kong uitgroeit tot een machtige aap, doen Lukas en zijn vader, een wetenschapper, er alles aan om hem te beschermen, maar ondanks hun inspanningen is Kong het doelwit van vele slechteriken.
«
»
09:15 Maya de Bij
Ben is geschrokken van Igor de oorworm en heeft zijn mestbal achtergelaten. Maya gaat op zoek naar de bal en valt uit een boom. Ben en Willy gaan haar zoeken, doodsbang voor de gevaarlijke oorworm.
«
»
09:25 Slisse & Cesar
Omdat Slisse al twintig jaar als verzekeringsmakelaar werkt, mag hij van het hoofdkantoor zeven reizen naar de Dominicaanse Republiek verloten onder zijn klanten. Het gezin van de verzekeringsagent wil zelf de reizen winnen.
«
»
09:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Chicago Med
Goodwin vraagt Charles om te onderzoeken of het geheugen van haar ex wel in orde is. Archer behandelt een kennis van Sean. Asher onderzoekt een vrouw die geen goede nazorg kreeg na haar miskraam.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:35 Kan ik het ook?
Een programma dat de kijker inspireert en informeert over diverse vakgebieden en beroepen. Door samen te werken met een expert krijg je als kijker mee hoe het er in die beroepsgroep aan toe gaat.
«
»
14:15 De Schaal van Pascale
In deze finale mag de winnaar zich kronen tot de beste pottenbakker van Vlaanderen.
«
»
15:35 America's Funniest Home Videos
Amerikaanse show rond grappige, waargebeurde videobeelden, ingestuurd door de kijkers. Elke week kan het studiopubliek aangeven welke clip zij het grappigst vinden.
«
»
16:10 The Masked Singer
De strijd gaat verder. Eén voor één willen de Masked Singers het publiek en het speurdersteam overtuigen om door te mogen naar de volgende ronde, maar helaas stopt het avontuur ook nu weer voor één van hen.
«
»
18:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
18:10 Goed Geplant
TE:9 Veel kleur, speciale vormen, strakke patronen: geen idee is te gek voor tuinontwerpers Eef Coolen en Jaan Van Kerkhoven. Onze tuineigenaars krijgen dankzij hen een unieke en persoonlijke tuin om bij weg te dromen.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 Expeditie Pairi Daiza
TE:8 Reeks die een blik achter de schermen werpt van Pairi Daiza, het grootste dierenpark van België.
«
»
20:35 The Floor
Deze week staan er nog 89 kandidaten op de vloer, maar de ongenadige quizduels gaan door. De verliezers moeten het programma onherroepelijk verlaten. Aan het einde van deze aflevering zijn er zo alweer een pak minder kandidaten.
«
»
21:55 Dat Eet Dan Gelukkig Zijn
TE:9 Voetjes onder tafel en eten wat de pot schaft. Niemand doet het zo goed als Bockie De Repper. Hij trekt op een culinaire queeste door Vlaanderen om te achterhalen wat er bij de gewone Vlaming dagelijks op de eettafel verschijnt.
«
»
22:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
23:05 Politierechters
Een man uit Beringen moet voor de politierechter verschijnen vanwege zijn cannabisgebruik en vertelt openhartig het verhaal achter zijn verslaving.
«
»
00:15 De Verraders
Verraad komt langs vele kanten en in vele vormen. Verraad kent vele gedaantes. Zullen de verraders de bondgenoten te slim af zijn of worden ze ontmaskerd?
«
»
01:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Floor' - Bruno Wyndaele (VTM)

Bruno Wyndaele verwelkomt 100 kandidaten. Twee van hen spelen het eerste duel, waarbij de verliezer het spel meteen zal moeten verlaten. Na deze zenuwslopende eerste aflevering blijven er nog 89 kandidaten over. Zij strijden verder voor de hoofdprijs van 40.000 euro. Wie zal de strijd overleven?

'The Floor', om 20.30 uur op VTM.

Dossiers