TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
06:00 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
06:01 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
06:05 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
06:10 American Pickers
Mike en Frank presenteren hun beste restauraties: roestige relikwieën zijn juwelen geworden.
«
»
06:55 American Pickers
Frank en Mike reizen door New England op zoek naar schatten van Maine tot Massachusetts. Ze kiezen een oud herenhuis om te onderzoeken in Newport, Rhode Island.
«
»
07:50 American Pickers
Mike en Frank gaan samen op zoek naar bijzondere objecten die iets te maken hadden met cruciale momenten uit de Amerikaanse geschiedenis.
«
»
08:45 American Pickers
Mike en Frank spelen een kansspelletje en kopen items die veel geld zouden kunnen opleveren, of hen juist behoorlijk wat zou kunnen kosten.
«
»
09:45 American Pickers
De expertise van Mike en Franks wordt gevraagd om een aantal bekende en welgestelde klanten te helpen met hun spullen.
«
»
10:40 Below Deck
Dylan beproeft zijn geluk met enkele aantrekkelijke gasten, maar is bang dat zijn baan in gevaar komt als hij te ver gaat. Barbie en Kyle zijn het niet eens over zijn brutale gedrag. De afdeling Binnenlandse Zaken blijft worstelen met de kombuis.
«
»
11:35 Below Deck
Ben verwerkt de gevolgen van het gebrek aan respect voor kapitein Kerry terwijl de bemanning van St. David haar best doet om het seizoen sterk af te sluiten. Kyle heeft moeite om zijn kleren aan te houden, tot groot ongenoegen van Barbie.
«
»
12:30 Below Deck Mediterranean
Chef Ben Robinson en acht nieuwe teamleden bereiden de Ionian Princess voor op een nieuw charterseizoen. Nieuwe gezichten betekenen nieuwe uitdagingen. De bemanning moet leren om samen te werken.
«
»
13:25 Below Deck Mediterranean
De pogingen van de bemanning om een voetbalwedstrijd midden op zee te streamen verlopen niet volgens plan. Bobby wordt verliefd op Julia en Jen heeft het idee dat Bryan haar alleen rotklusjes geeft.
«
»
14:25 Below Deck Mediterranean
De bemanning heeft voor het eerst een avondje vrij. Wanneer Bobby en Danny vrouwen mee aan boord willen nemen, steekt Hannah daar een stokje voor. Danny overtreedt de belangrijkste regel van het jacht.
«
»
15:20 Station 19
Ben bereikt een mijlpaal als groentje en krijgt iets van het team. Het team wordt opgeroepen voor een enorme brand in een wolkenkrabber. Vele levens zijn in gevaar.
«
»
16:15 Station 19
Er hangen levens in de waagschaal terwijl de brandweer nog steeds moeite heeft met het bestrijden van de brand in een wolkenkrabber. Ook de gezondheid van Pruitt staat op het spel.
«
»
17:15 Station 19
Een kleine jongen valt in een waterpijp die onder de stad door loopt. De brandweer zet alles op alles om hem uit zijn benarde positie te redden, voor het te laat is.
«
»
18:05 Station 19
De bewoners van een flatgebouw maken zich zorgen om een medebewoner en roepen de hulp in van de brandweer. Ryan maakt een verrassende keus voor een meeloopdag.
«
»
19:00 Station 19
Sullivan, Andy en Maya proberen een brand te blussen in een verlaten gebouw. Sullivan wil dat ieder teamlid een speciale vaardigheid leert. Ryan wordt geconfronteerd met iemand uit zijn verleden.
«
»
20:00 The Walking Dead: Dead City
Maggie vindt Negan en samen gaan ze naar Manhattan. Ze ontmoeten een jong meisje, Ginny. Een agent, genaamd Armstrong, volgt Negan.
«
»
21:00 Dark City: The Cleaner
Na een zevende moord hoort Joe dat de moordenaar een voorwerp heeft achtergelaten, waardoor hij weet dat het een copycat is. Hij ontmoet een journaliste, die weet dat hij de Christchurch Carver is.
«
»
21:55 Law & Order: Special Victims Unit
Een jonge man vraagt de SVU om hulp als hij vermoedt dat zijn baas zijn zus op het oog heeft. Velasco probeert een terughoudende getuige over te halen om voor de rechtbank te getuigen.
«
»
22:45 Law & Order: Special Victims Unit
Rollins onderzoekt een aanval door een gemaskerde man op een ondergronds feestje. Benson komt een verdachte op het spoor die waardevol kan zijn als getuige.
«
»
23:45 Station 19
Ben en Theo reageren op een uitdagende Crisis One-oproep, en Jack worstelt om zich aan te passen aan de nieuwe realiteit. Maya en Carina behandelen een oppas met een verrassende diagnose.
«
»
00:40 HPI
Het zit Karadec niet lekker dat Morgane aan het team is toegevoegd na haar misstap bij de vorige zaak. Toch moet hij met haar op onderzoek uit, wanneer een lijk in een hotelkamer wordt aangetroffen.
«
»
01:50 The Walking Dead
Het plan met betrekking tot de Alexandriërs, Kingdommers en Hilltoppers ontvouwt zich. Rick blijft vechten en ontmoet iemand met een bekend gezicht.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Floor' - Bruno Wyndaele (VTM)

Bruno Wyndaele verwelkomt 100 kandidaten. Twee van hen spelen het eerste duel, waarbij de verliezer het spel meteen zal moeten verlaten. Na deze zenuwslopende eerste aflevering blijven er nog 89 kandidaten over. Zij strijden verder voor de hoofdprijs van 40.000 euro. Wie zal de strijd overleven?

'The Floor', om 20.30 uur op VTM.

Dossiers