TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
09:00 Herfstbeelden
Programma met beelden van de herfst.
«
»
13:30 Sporza: Veldrijden
Verslag van de Exact Cross in Beringen.
«
»
16:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:55 Where the Wild Men Are With Ben Fogle
Ben reist naar een uniek eilandje in de Schotse Hebriden en verblijft er bij voormalig maatschappelijk werker Philip. Hij ontdekt hoe Philip beheerder is geworden van het eiland en hoe hij een nieuwe levenswijze heeft omarmd in de gemeenschap.
«
»
17:40 The Pyrenees With Michael Portillo
Michael trotseert het meedogenloze bergweer op zijn tocht door de wilde en ongerepte natuur van de Ariège. Hij ontmoet er mensen die tot deze regio worden aangetrokken omwille van het mooie landschap.
«
»
18:25 Scotland: The New Wild
De Schotse Hooglanden zijn een uitgestrekt landschap dat gedomineerd wordt door heuvels, bossen en valleien. Maar de plek verandert sterk door mens en klimaat. Toch vind je er enkele van de meest beroemde dier- en plantensoorten van Schotland.
«
»
19:20 De ideale wereld
Een compilatie van de afgelopen week.
«
»
20:00 VRT NWS Update
Kort nieuwsoverzicht. Met het laatste nieuws, sport en de weersverwachting voor de komende dagen.
«
»
20:10 Vranckx
Alexandrië is na Caïro, de grootste stad van Egypte. De bevolking telt momenteel 4,5 miljoen inwoners en dat aantal blijft stijgen. Ook het zeeniveau blijft stijgen. De overheid verhuurt de zeedijken aan privébedrijven om er winst uit te halen.
«
»
20:35 The Long Shadow
De politie onderzoekt eerdere aanvallen in een poging meer slachtoffers te vinden naarmate het aantal moorden stijgt. De bezorging van een brief van de moordenaar maakt George Oldfield woedend.
«
»
21:25 The Long Shadow
De politie van West Yorkshire doet een massale publieke oproep om de moordenaar uit te roeien. Sommige rechercheurs beginnen hun zorgen te uiten over de richting van het onderzoek.
«
»
22:15 Huss
Een aanval op een collega brengt Katarina ertoe op zoek te gaan naar wat er tijdens de rellen werkelijk is gebeurd. Het spoor leidt echter naar iemand in haar eigen team.
«
»
23:00 Code Blue: The Killing of June Fox-Roberts
«
»
23:45 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Floor' - Bruno Wyndaele (VTM)

Bruno Wyndaele verwelkomt 100 kandidaten. Twee van hen spelen het eerste duel, waarbij de verliezer het spel meteen zal moeten verlaten. Na deze zenuwslopende eerste aflevering blijven er nog 89 kandidaten over. Zij strijden verder voor de hoofdprijs van 40.000 euro. Wie zal de strijd overleven?

'The Floor', om 20.30 uur op VTM.

Dossiers