TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:35 Geen uitzending
«
»
12:05 The Resident
Terwijl hij op zoek is naar afleiding op Halloween, behandelt Conrad een groep heksen die de spoedeisende hulp in chaos brengen. Ook behandelt Devon een patiënt die denkt dat hij wordt achtervolgd door geesten.
«
»
12:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:25 Daddy Day Care
Wanneer Charlie en zijn beste vriend Phil hun job verliezen door een grootschalige bedrijfsreorganisatie, zit er voor beide mannen niets anders op dan hun zoontjes weg te halen uit de Chapman Academy.
«
»
17:10 Superstore
Jonah en Amy's eerste gezamenlijke Valentijnsdag ontspoort als Dina haar vogels meeneemt naar haar werk. Dat levert ook voor Garrett problemen op. Intussen biedt Cheyenne Marcus een tattoo aan.
«
»
17:40 Superstore
Amy grijpt een promotiekans met beide handen aan, maar stuit dan op een manager die haar niet moet. Jonah en Mateo helpen Glenn, terwijl Garrett en Cheyenne het een dag zonder mobiel proberen te doen.
«
»
18:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
18:10 Superstore
Amy komt tegenover haar collega's te staan als de hoogte van een aantal salarissen bekend raakt. Dina vreest dat Johan tussen haar en Amy dreigt te komen, terwijl Mateo zichzelf promotie geeft.
«
»
18:40 Superstore
Als Amy en Jonah het idee krijgen dat mensen Amy achter haar rug om bespotten, gaan ze hun collega's via het beveiligingssysteem bespioneren. Glenn bereidt zich voor op de Passie van zijn kerk.
«
»
19:10 Superstore
Jonah kan zijn draai moeilijk vinden bij de 15e verjaardag van Amy's dochter Emma, terwijl Dina erg populair is bij sommige tienerjongens. Cheyenne en Mateo raken geobsedeerd als ze Amy zien huilen.
«
»
19:40 9-1-1
De 118 spoedt zich naar een influencer die een ongeluk heeft gehad in een sauna. Maddie zit ermee dat ze veel van Jee-Yun's primeurs heeft gemist en May zet vraagtekens bij Athena's carrière.
«
»
20:35 Te bepalen
«
»
22:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
22:35 Te bepalen
«
»
00:40 Breeders
Jim en Jackie hebben het allebei moeilijk onder hun nieuwe omstandigheden. Luke moet kiezen tussen Jacob en Ruby. op Alex' 65e verjaardagsfeestje ontmoet Ally iemand die haar Paul in een nieuw licht laat zien.
«
»
01:10 Breeders
Een woedende ruzie tussen Paul en Ally wordt onderbroken door Ava's nieuws over Jim. Luke is gelukkiger dan ooit. Een nieuwe zelfverzekerde Ava neemt het op tegen haar vader, maar Paul en Ally moeten beslissen of dit het is.
«
»
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Floor' - Bruno Wyndaele (VTM)

Bruno Wyndaele verwelkomt 100 kandidaten. Twee van hen spelen het eerste duel, waarbij de verliezer het spel meteen zal moeten verlaten. Na deze zenuwslopende eerste aflevering blijven er nog 89 kandidaten over. Zij strijden verder voor de hoofdprijs van 40.000 euro. Wie zal de strijd overleven?

'The Floor', om 20.30 uur op VTM.

Dossiers