TVgids - njam!
Andere zender »
02:10 | De Chalet aan de Semois |
De eerste dag van hun boysweekend zetten Dominique, Peppe en Jeroen in met een stevige koffiecocktail, een dikke erwtensoep en zalige forelhapjes. Terwijl Jeroen stroopwafels maakt, verkennen onze twee macho's de omgeving op de scooter.
«
»
02:50 | Comfort Food |
Gerechtjes die gezelligheid oproepen en iedereen doen glimlachen, kinderen inclusief. De old time favorite van Jeroen de Pauws dochter is een stevig slaatje met enorm veel gesmolten kaas en eigengemaakte mikadostokjes.
«
»
03:05 | Comfort Food |
Jeroen gaat helemaal terug naar zijn kindertijd en bereidt gebakken vis met melksaus en puree. Maar eerst maakt hij nog een heerlijk nostalgisch appelgebakje met marsepein klaar, die heel simpel te bereiden is.
«
»
03:20 | Sarah's Sweet Table |
Sarah heeft als patissier al heel wat taarten gebakken, in alle vormen, smaken en kleuren. Vandaag zet ze twee zoete experimentjes op tafel: een stevige pecan-perentaart en een meer verfijnd chocoladetaartje.
«
»
03:40 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
Hayden is in de hoofdstad van Australië- Canberra. Mountainbiken op Mount Stromlo, een uitstapje naar het National Arboretum en koken chef-kok Mark Glenn.
«
»
04:05 | Toasted on wheels! |
Dagny en Dominique serveren ontbijtwafels met spek en chocolade pasta met fruit in Gent.
«
»
04:25 | Het Weekmenu |
Steffi Vertriest bereidt zalm met bloemkoolcouscous, falafel met vegan mayonaise, ratatouille met zoete aardappel en gevulde courgette.
«
»
05:00 | Soep! |
De chefs maken een IJslandse maaltjdsoep en een knolselderij-peterseliewortelsoep.
«
»
05:20 | Soep! |
Twee Njam!-chefs maken deze keer heerlijke heldere uiensoep en Chinese kippensoep.
«
»
05:35 | De Dagschotel |
Jan Buytaert bereidt zarzuela de mariscos, een gerecht met zeebaars en schelpdieren.
«
»
05:45 | Foodies & The City |
De meiden bezoeken dé fancy badstad van België: Knokke. Ze leren er strandbloemen maken, proeven de lekkerste garnaalkroketten ooit en ontdekken ook een Knoks biertje. Inspiratie genoeg voor een gezellige avond.
«
»
06:20 | De Wereldkeuken |
Chef Merijn Tol presenteert alle tips en trics om het overheerlijke Midden-Oosten op tafel te zetten. Labneh, Sambousek en Tabouleh hebben na deze aflevering ook voor de kijker geen geheimen meer.
«
»
07:00 | De Chalet aan de Semois |
De eerste dag van hun boysweekend zetten Dominique, Peppe en Jeroen in met een stevige koffiecocktail, een dikke erwtensoep en zalige forelhapjes. Terwijl Jeroen stroopwafels maakt, verkennen onze twee macho's de omgeving op de scooter.
«
»
07:35 | Toasted on wheels! |
Dagny en Dominique serveren ontbijtwafels met spek en chocolade pasta met fruit in Gent.
«
»
08:00 | DIY |
Normaal gesproken koop je het kant-en-klaar in de winkel. Dit keer bereidt chef Bart Desmidt echter zelf een simpele uienconfituur, met wat rode wijn, crème de cassis en een beetje suiker.
«
»
08:30 | Peppe e Carluccio |
Peppe Giacomazza maakt kennis met de peetvader van de italiaanse keuken, Antonio Carluccio.
«
»
09:10 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam's reis begint met een bezoek aan een ongewoon openluchtrestaurant. Yotam bezoekt ook een joods restaurant dat Tunesische gerechten met een draai serveert. Daar maakt hij kipgehaktballetjes met mais, geserveerd met een pittige citroensalsa.
«
»
10:00 | De Wereldkeuken |
Chef Vanja van der Leeden geeft haar authentieke keukentips voor de perfecte Nasi Goreng. Verder neemt ze ons mee in een bad van vloeibaar goud voor een heerlijke Soto Ayam, die ze afwerkt met een Es Alpukat.
«
»
10:40 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar Palermo op het Italiaanse eiland Sicilië en bereidt zeevruchtenpasta op het strand, met vers gevangen tonijn. Ainsley proeft lokale delicatessen zoals gebakken calamares, gevulde sardines en het recept voor pesto van het eiland.
«
»
11:30 | Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu |
Een marathon met de beste snelle, makkelijke en lekkere recepten van de afgelopen week.
«
»
13:00 | Sarah's Sweet Table |
Sarah heeft als patissier al heel wat taarten gebakken, in alle vormen, smaken en kleuren. Vandaag zet ze twee zoete experimentjes op tafel: een stevige pecan-perentaart en een meer verfijnd chocoladetaartje.
«
»
13:25 | Sarah's Sweet Table |
Vandaag krijgt Sarah's Sweet Table een goudkleurig randje, want Sarah gaat aan de slag met abrikoos en citroen. Eerst maakt ze een luchtige chocolademousse met abrikoos klaar en daarna ook nog een overheerlijke citroencake met gouden glans.
«
»
13:50 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst roert in de potten met Dominique Persoone. De chef vindt inspiratie in de Indische keuken en maakt lekkere samosa's en filodeegdriehoekjes met een vulling van lamsgehakt. Wereldkeuken op zijn best.
«
»
14:20 | Foodies & The City |
Een boottochtje, een glaasje Kombucha, een kraakverse croissant met sterallures én een workshop keramiek draaien. Dat heeft Gent vandaag in de aanbieding voor de Nederlandse foodies Lynn, Tess en Maud.
«
»
15:00 | Foodies & The City |
De meiden bezoeken dé fancy badstad van België: Knokke. Ze leren er strandbloemen maken, proeven de lekkerste garnaalkroketten ooit en ontdekken ook een Knoks biertje. Inspiratie genoeg voor een gezellige avond.
«
»
15:40 | Streetfood |
Spicy taco's, loaded fries, bakjes vol Oosterse goodies: dat is streetfood. Vandaag start streetfoodie Lynn in haar Hometown Amsterdam en gaat ze bij de hippe Market 33 heerlijk food from the streets ontdekken en ook zelf klaarmaken.
«
»
16:25 | Het Weekmenu |
Peppe Giacomazza bereidt gevuld kalfsgebraad met aardappelsalade, zwaardvis met mediterraanse tomatensalsa, vegetarische pastarolletjes met spinazie en ricotta en een lasagne van risottorijst, tomaat en ragu.
«
»
17:10 | De Eregast |
Voor de laatste dag hebben de boys de grote baas van njam! uitgenodigd: Gert Verhulst. Dus zorgen Peppe, Dominique en Jeroen voor de nodige luxe in hun menu: coquilles met kaviaar, ossobucco met risotto en een exotische omelet Siberiënne.
«
»
18:00 | De Gezonde Goesting |
Kinderen zijn makkelijk blij te maken met chocola en chips, maar vandaag wil Steffi de mama's en papa's duidelijk maken dat snoepen ook gezond kan zijn. Ze maakt lekkere haverkoekjes, een verrassende ontbijtsmoothie en een stevige pompoenlasagne.
«
»
18:40 | Guillaume's Paris |
Chef Guillaume Brahimi rondt zijn tour door Parijs af met een boheemse en artistieke wandeling doorheen de stad, inclusief een lokale bierdegustatie en de intrigerende buurt waar Edith Piaf verbleef.
«
»
19:10 | Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu |
Een marathon met de beste snelle, makkelijke en lekkere recepten van de afgelopen week.
«
»
20:40 | Toasted! |
Dominique Persoone en Dagný Rós maken Love Potion 9, Morning Glory en Psychedelic Sandwiches.
«
»
21:05 | Pasta & Risotto |
Jan Tournier maakt pasta met mosselen en spinazie en Steffi maakt quinotto met tomatensaus.
«
»
21:20 | Soep! |
De chefs maken een wortel-pompoensoep en een koude Spaanse looksoep.
«
»
21:40 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst kookt met de jonge chef Jan Tournier van sterrenrestaurant Cuchara in Lommel. De chef tovert een eenvoudig stukje spiering om in een echte smaakbom. Daarvoor combineert hij het vlees met portosaus en pompoencrème.
«
»
22:15 | Veldvers |
Rauw, gekookt, in sapjes en zelfs in desserts. De beste groentechef van België Nicolas Decloedt is grote fan van de rode biet, net omdat die zo multifunctioneel is. Vandaag poft hij hem en maakt hij er zalige yoghurtcrème bij en gemarineerde tempeh.
«
»
22:35 | Peppe's Sicilië |
Peppe gaat op pad in het groen, langs de zee en over de bergen op zoek naar wilde asperges.
«
»
23:00 | Roger van Damme: Bakken |
Roger van Damme bewees zich al als topdessertenman. Maar ook met de deegroller en de oven kan hij als geen ander overweg. Vandaag toont hij ons stap voor stap hoe we een croissant maken.
«
»
23:20 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam's reis begint met een bezoek aan een ongewoon openluchtrestaurant. Yotam bezoekt ook een joods restaurant dat Tunesische gerechten met een draai serveert. Daar maakt hij kipgehaktballetjes met mais, geserveerd met een pittige citroensalsa.
«
»
00:15 | Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu |
Een marathon met de beste snelle, makkelijke en lekkere recepten van de afgelopen week.
«
»
01:45 | Het Weekmenu |
Peppe Giacomazza bereidt gevuld kalfsgebraad met aardappelsalade, zwaardvis met mediterraanse tomatensalsa, vegetarische pastarolletjes met spinazie en ricotta en een lasagne van risottorijst, tomaat en ragu.
«
»