TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
06:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
14:00 Wordt aangekondigd
«
»
15:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:35 Joe
Muziekprogramma.
«
»
16:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
16:35 Hallo België!
Julien is net benoemd tot voorzitter van de Groene Limburger. Zijn medebestuurder Inge wil direct tot de actie overgaan en het Mezenbos bezetten.
«
»
17:15 Hallo België!
Bert wil Bea verrassen voor hun tienjarig jubileum en wil hun geloften hernieuwen. Omdat Bea nog niets mag weten, vraagt hij de medewerking van Lotje en Marta. Wanneer Lot het trouwkleed wil passen, denken Bea en Mariette dat Lot gaat trouwen.
«
»
17:50 Hallo België!
Bert vindt een hondje in zijn tuin, Fido. Omdat hij hem niet mag houden van Bea, vraagt hij de hulp van de buren. Roger weigert een hond in zijn huis. Wanneer Fido de verloren portefeuille van Roger vindt, verandert die van gedacht.
«
»
18:00 Wordt aangekondigd
«
»
18:20 Wat nu weer?
Deedee stopt met studeren. Paulien is heimelijk verliefd op Deedee. Kitty is niet enthousiast over deze prille liefde. Melissa wil een lening afsluiten om zonnebanken te kopen voor haar schoonheidssalon.
«
»
18:55 Wat nu weer?
Kittie bezoekt Ben in de gevangenis. Ze stort haar hart uit bij opa in de cinema. Moeke en Paulien doen samen de was en de strijk. Paulien en Mark maken ruzie, Moeke probeert tussen beiden te komen.
«
»
19:30 Chez Bompa Lawijt
Albert heeft het muntstuk waarmee hij Bompa kan oproepen, verloren. In het hotel is er een grote spraakverwarring. Begrijpelijk, want er logeren verschillende Engelstalige en Franstalige gasten.
«
»
20:00 Chez Bompa Lawijt
Albert is blij dat hij contact heeft met Bompa, dat hij beloftes doet waarvan hij spijt zal krijgen.
«
»
20:30 Chez Bompa Lawijt
De directie van het hotel heeft een vergadering belegd om de stand van zaken te evalueren. Ook het personeel houdt een bijeenkomst. Sonja en Dudu maken een uitstapje naar Bouillon, waar ze een bekende tegenkomen.
«
»
21:00 Chez Bompa Lawijt
Albert wil bootjes verhuren en verplicht iedereen de vaartuigen te leren besturen. Nonkel Karel is de enige die niet meegaat naar de Semois. Hij heeft tijdens de afwezigheid van Albert en Francine de leiding over het hotel.
«
»
21:30 Chez Bompa Lawijt
Beroepsmilitair Benny ziet het in het leger niet meer zitten en gaat in het hotel werken. Ward heeft een weekje vakantie genomen. Zijn vervanger valt echter niet in de smaak bij Albert.
«
»
22:00 Wordt aangekondigd
«
»
22:05 Nonkel Jef
Door een misverstand denkt heel het dorp dat de boerderij van Nonkel Jef onteigend zal worden voor het aanleggen van een spoorweg voor de T.G.V. Zij zetten een hulpaktie op touw zonder dat Nonkel Jef op de hoogte is.
«
»
22:35 Nonkel Jef
Odette mist haar TV-avonden. Wanneer er een Nederlander met een mobil-home langs het dorp komt, krijgt haar probleem een oplossing. Dit tot grote ergernis van Nonkel Jef.
«
»
23:05 Nonkel Jef
Izzi wordt steeds verliefder op Odette en begint zelfs gedichten voor haar te schrijven. Johnny wil daarvan profiteren, maar plotseling komt er nog een derde kaper op de kust.
«
»
23:35 Nonkel Jef
Eduard vertrekt op vakantie naar Frankrijk. Er wordt een tombola georganiseerd om de voetbalclub te sponsoren. Odette wint een mooie prijs, maar daar krijgt ze al snel de nodige moeilijkheden mee.
«
»
00:05 Nonkel Jef
Nonkel Jef gaat zich weer toeleggen op het spelen met duiven. Wanneer zijn prijsduif plotseling ontsnapt, is hij volledig de kluts kwijt. Hij zet het hele dorp op stelten om hem terug te vinden.
«
»
00:35 All Saints
Hoofdverpleger Nelson gaat op huwelijksreis en geeft de fakkel door aan de ambitieuze nieuwkomer Deanna Richardson. Verpleger Dan ziet het helemaal zitten, maar Jessica is teleurgesteld.
«
»
01:30 All Saints
De huwelijksdag van Nelson en Kerry is aangebroken. Terwijl hij aan het altaar op zijn bruid wacht, speelt Vincent open kaart met Charlotte. Intussen wordt de afdeling overspoeld met slachtoffers van een chemische explosie in een verffabriek.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Floor' - Bruno Wyndaele (VTM)

Bruno Wyndaele verwelkomt 100 kandidaten. Twee van hen spelen het eerste duel, waarbij de verliezer het spel meteen zal moeten verlaten. Na deze zenuwslopende eerste aflevering blijven er nog 89 kandidaten over. Zij strijden verder voor de hoofdprijs van 40.000 euro. Wie zal de strijd overleven?

'The Floor', om 20.30 uur op VTM.

Dossiers