TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:05 Walker, Texas Ranger
Alex wordt erin geluisd voor de moord op haar ex-geliefde die toevallig ook de advocaat is in haar huidige zaak. Als gevolg hiervan wordt ze in een vrouwengevangenis gegooid waar veel van de gevangenen een wrok tegen haar koesteren.
«
»
15:55 Walker, Texas Ranger
Walkers oud-leerling, politieagent Joey Prado, krijgt de opdracht om het plan van drugsdealers om heroïne onder schoolkinderen te verspreiden te verijdelen.
«
»
16:50 Ninja vs Ninja
«
»
17:45 Police Interceptors
Een gestolen Renault duwt een ton op de verkeerde rijstrook en onderscheppers Ky en Lee laten hem niet uit het oog. De verdachte verliest de macht over het stuur en rijdt tegen een lantaarnpaal, waarna hij er te voet vandoor gaat.
«
»
18:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
18:40 Police Interceptors
In Nottingham zetten agenten de achtervolging in op een man die op de lijst van gezochten personen staat. Katie en de rest van het team moeten in een woning op zoek naar een illegaal wapen.
«
»
19:35 Police Interceptors
In de stad treffen agenten een autokoffer vol marihuana aan. In de woning van de man doen ze vervolgens nog een verrassende ontdekking.
«
»
20:30 Matroesjka's
De politie heeft het onderzoek naar de moord op Mike Simons snel afgehandeld. Esther trekt in bij Jan Verplancke, Inspecteur Laura Keyser vermoedt dat Clem politie-informatie lekt en de meisjes mogen Studio 69 niet uit.
«
»
21:20 Matroesjka's
De bende pikt Inga weer op in een bar in Limburg en nemen haar mee terug naar Studio 69, waar Kalinka niet over te spreken is. Daria overtuigt Nico om een brief van een van de meisjes de club uit te smokkelen.
«
»
22:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
22:15 Yellowstone
De Duttons openen een kamp wat de beste therapie voor Tate blijkt. Jamie en Hendon spreken af om twee criminelen een lesje te leren, maar dat gaat niet zoals gewild, Beth komt meer te weten over de zakenplannen van Roarke.
«
»
23:10 Yellowstone
Jamie speelt een doofpot- en schadebeperkingsspel met Hendon. Gouverneur Perry hoort een miljoenenpraatje aan voor een ontwikkeling direct aan de Yellowstone. Jimmy doet mee aan een rodeowedstrijd.
«
»
00:00 Yellowstone
Beth deelt een persoonlijk geheim met Rip. John en de jongens krijgen te maken met een aantal vijandige indringers van buiten de staat. Rainwater reikt de hand aan een machtige vrouw om de toekomst van Broken Rock veilig te stellen.
«
»
00:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Floor' - Bruno Wyndaele (VTM)

Bruno Wyndaele verwelkomt 100 kandidaten. Twee van hen spelen het eerste duel, waarbij de verliezer het spel meteen zal moeten verlaten. Na deze zenuwslopende eerste aflevering blijven er nog 89 kandidaten over. Zij strijden verder voor de hoofdprijs van 40.000 euro. Wie zal de strijd overleven?

'The Floor', om 20.30 uur op VTM.

Dossiers