TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:55 Murder in the 21st
Een gedumpte minnares gaat het internet op om haar ex te stalken en zijn vriendin te bedreigen. Wanneer ze uiteindelijk haar gewelddadige bedreigingen uitvoert, raken de rechercheurs verstrikt in een dodelijk web van bedrog.
«
»
08:40 Murder in the 21st
De gemeenschap van Macon, Georgia, is in de greep van een golf van terreur wanneer een mooie rechtenstudente verdwijnt uit haar appartementencomplex. De schokkende ontdekking van een lichaam leidt onderzoekers ongemakkelijk dicht bij huis.
«
»
09:25 The First 48 Presents Critical Minutes
In Dallas wordt een man naar zijn dood gelokt in een verlaten appartement. Een dakloze man in Miami wordt bruut mishandeld met een steen. En een vrouw's plan om haar zus te helpen gaat vreselijk mis.
«
»
10:05 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
De alleenstaande moeder Laura kon het niet geloven, toen ze een persoonlijk berichtje van een Australische filmster kreeg. Het bleek echter een crimineel te zijn, die haar voor duizenden euro's oplichtte. Kees en Laura zoeken hem in Spanje op.
«
»
11:05 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
Influencers als Bram Krikke en Maradonnie worden stapelgek van seksbots. Dit zijn nepprofielen van hitsige dames die je meelokken naar louche sites. Kees onderzoekt wie hierachter zit. Dit loopt uit op een pittige confrontatie in Amsterdam.
«
»
12:00 Snapped
Een schietpartij op een parkeerplaats in het holst van de nacht laat de rechercheurs achter met een lange lijst verdachten, maar de moordenaar is dichterbij dan ze denken.
«
»
12:55 Snapped
Een vrouw gooit haar leven om en gaat terug thuis wonen op de familieboederij. Als haar bejaarde moeder plots mysterieus verdwijnt, ontdekt de politie een web van bedrog, verraad en verboden liefde.
«
»
13:50 Snapped
Wanneer een charismatische vader die een geliefd lid van de plaatselijke jeugdsportgemeenschap is wordt doodgeknuppeld, moet de politie feiten van fictie onderscheiden om zijn moordenaar te vinden.
«
»
14:45 Snapped
Een kleine dorpskerk wordt opgeschrikt wanneer een parochiaan wordt vermoord. Na een schokkende wending blijkt dat de dader dicht bij huis gezocht moet worden.
«
»
15:40 Snapped
Een bezorgde vader in Arkansas geeft zijn zoon op als vermist en start een onderzoek. Een duister netwerk van leugens komt aan het licht en de politie doet een gruwelijke ontdekking die dodelijker is dan ze ooit had gedacht.
«
»
16:35 World's Most Evil Killers
Rodney Alcala, die ooit meedeed aan The Dating Game, wordt ter dood veroordeeld voor vijf moorden uit de jaren '70. Later bekent hij nog eens 30 moorden, maar er wordt aangenomen dat hij wel 130 mensen heeft vermoord.
«
»
17:35 World's Most Evil Killers
Richard Ramirez, geboren in El Paso, Texas, op 29 februari 1960, was een Amerikaanse seriemoordenaar die gedurende twee jaar meer dan 25 slachtoffers verkrachtte en martelde en er meer dan een dozijn vermoordde, de meesten in hun eigen huis.
«
»
18:35 World's Most Evil Killers
Charles Ng Chi-Tat is een seriemoordenaar, van wie wordt aangenomen dat hij tussen 1983 en 1985 samen met zijn medeplichtige Leonard Lake tussen 11 en 25 slachtoffers heeft verkracht, gemarteld en vermoord in Lake's hut in Calaveras County.
«
»
19:30 World's Most Evil Killers
Steven Grieveson vermoordde in 1994 vier tienerjongens in zijn rol als de Sunderland Wurger voordat hij werd gepakt.
«
»
20:30 Murder in the 21st
Wanneer een 19-jarige die worstelt om het alleen te redden vermist raakt, zet haar familie alles op alles om haar te vinden. Terwijl de hoop om haar levend thuis te brengen kleiner wordt, werken twee mensen samen om een roofdier te confronteren.
«
»
21:30 Murder in the 21st
Een afschuwelijke viervoudige moord blijft meer dan tien jaar onopgelost. Terwijl het ene onderzoek in het slop raakt, wordt het andere verhit als de zoektocht naar een echtpaar de de geheimen van een seriemoordenaar ontrafeld.
«
»
22:30 Death of a Vegas Showgirl
Twee enorm getalenteerde dansers, Jason 'Blu' Griffith en de showgirl Debbie Flores, raken verzeild in een stormachtige en obsessieve relatie die op verschrikkelijke wijze ontspoort.
«
»
00:15 The First 48 Presents Critical Minutes
In Dallas wordt een man naar zijn dood gelokt in een verlaten appartement. Een dakloze man in Miami wordt bruut mishandeld met een steen. En een vrouw's plan om haar zus te helpen gaat vreselijk mis.
«
»
01:10 The First 48 Presents Critical Minutes
Rechercheurs in Atlanta vinden het lichaam van een vrouw in een vuilnisbak. In Louisville verandert een huiselijk conflict in een moordonderzoek. In Birmingham kost het verlenen van een gunst aan een vriend een man zijn leven.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Floor' - Bruno Wyndaele (VTM)

Bruno Wyndaele verwelkomt 100 kandidaten. Twee van hen spelen het eerste duel, waarbij de verliezer het spel meteen zal moeten verlaten. Na deze zenuwslopende eerste aflevering blijven er nog 89 kandidaten over. Zij strijden verder voor de hoofdprijs van 40.000 euro. Wie zal de strijd overleven?

'The Floor', om 20.30 uur op VTM.

Dossiers