TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:55 Midsomer Murders
Als het naakte lichaam van een man in een graancirkel wordt gevonden, wordt het dorp overvallen door UFO-waanzin en de politie moet onderzoeken hoe hij in het veld is terechtgekomen nadat hij is geëlektrocuteerd.
«
»
03:45 Midsomer Murders
Als het naakte lichaam van een man in een graancirkel wordt gevonden, wordt het dorp overvallen door UFO-waanzin en de politie moet onderzoeken hoe hij in het veld is terechtgekomen nadat hij is geëlektrocuteerd.
«
»
04:35 Ghosts
Na het verlies van hun B&B-activiteiten wil Mike met Alison hun financiële situatie bespreken. Maar Alison is drukker met het nemen van wraak op de geesten vanwege 1 april.
«
»
05:05 Ghosts
Mike maakt zich steeds meer zorgen over de toekomst. Het stel denkt erover een stuk land te verkopen, tot grote woede van Lady Button. Misschien worden de gedichten van Thomas eindelijk gepubliceerd.
«
»
05:35 Dickensian
Tijdens kerstavond komen Amelia en Arthur Havisham bijeen, omdat het testament van hun vader zal worden voorgelezen. Maar de onverwachte inhoud ervan is voor beiden levensveranderend.
«
»
06:00 Father Brown
Wanneer in het dorp een vampier toeslaat, wil Father Brown een sterfelijk wezen ontmaskeren.
«
»
06:55 Father Brown
Wanneer Eddie van moord wordt beschuldigd, roept Sullivan de hulp in van Father Brown.
«
»
07:50 Beyond Paradise
Op het open terrein van Abbott Moor stuit een wandelaar op de ijzingwekkende aanblik van een vrouw met een pijl door haar schouder. Het slachtoffer, Niamh Kirby, heeft haar aanvaller niet gezien en er is geen spoor van hun aanwezigheid.
«
»
08:55 Beyond Paradise
Humphrey en Martha's trouwdag is eindelijk aangebroken en nu staan ze voor de uitbundige affaire die Anne heeft georganiseerd. Maar zo'n grote dag lijkt veel te snel te komen en Anne's plannen lijken veel grootser dan wat een van hen eigenlijk wilde.
«
»
10:00 Inspector George Gently
De kerstavond van inspecteur Gently wordt verstoord wanneer een bank brutaal wordt overvallen door gewapende mannen. Samen met Bacchus gaat Gently op zoek naar de daders.
«
»
11:55 Hope Street
De plotselinge komst van rechercheur Leila Hussain brengt het slaperige Port Devine in rep en roer.
«
»
12:50 Midsomer Murders
De winnaar van een muziekprijs wordt op gruwelijke wijze vermoord en er wordt een kostbare viool gestolen. Barnaby en Winter duiken diep in een wereld die achtervolgd wordt door een mogelijk dodelijke vloek.
«
»
13:50 Midsomer Murders
De winnaar van een muziekprijs wordt op gruwelijke wijze vermoord en er wordt een kostbare viool gestolen. Barnaby en Winter duiken diep in een wereld die achtervolgd wordt door een mogelijk dodelijke vloek.
«
»
14:50 Antiques Roadshow
Fiona en het team brengen een laatste bezoek aan de Royal Botanic Garden Edinburgh. De experts bespreken onder andere een door een Dalai Lama geschonken theeservies en schilderijen van een gevierde Koreaanse kunstenaar.
«
»
15:50 Joanna Lumley's Japan
Joanna neemt een kogeltrein naar de metropool Tokio en reist vervolgens door naar de oude hoofdstad Kioto met zijn adembenemende tempels en heiligdommen.
«
»
16:50 Death in Paradise
Humphrey en Camille onderzoeken een dood in de Saint Marie Heritage Society. Detective Goodman wordt tijdens het onderzoek afgeleid door zijn gevoelens.
«
»
17:55 Death in Paradise
Het team onderzoekt de moord op een stewardess, maar het lijkt of het een onmogelijke moord is. De vrouw is vergiftigd, maar Goodman en zijn team weten niet hoe dat gebeurd kan zijn.
«
»
19:00 Death in Paradise
Detective Goodman wordt de wereld van politiek ingetrokken als een de minister van Handel van Saint-Marie dood teruggevonden wordt onder verdachte omstandigheden.
«
»
20:00 The Marlow Murder Club
Judith, Becks en Suzie worden officieel bij het politieonderzoek betrokken om te helpen. Ze ontdekken een belangrijk verband tussen de moorden. De vraag is of ze de moordenaar kunnen tegenhouden.
«
»
21:00 Unforgotten
Uit onderzoek van het team blijkt dat het slachtoffer ooit lid was van een sekte. Ondertussen escaleren de voortdurende spanningen tussen Sunny en Jess doordat hun verschillende manieren van werken botsen.
«
»
22:00 Sister Boniface Mysteries
Zuster Boniface van het St. Vincent's Klooster helpt de politie met het oplossen van een variëteit aan misdaden die plaatsvinden in een klein dorp dat erom bekend staat veel moorden te betreuren.
«
»
23:00 Silent Witness
Wanneer onder het King's Cross Station-museum acht lichamen worden ontdekt, doet het team onderzoek in het verleden en het heden om de identiteit van de man die de King's Cross-seriemoordenaar wordt genoemd te achterhalen.
«
»
00:05 Silent Witness
Nikki, Jack en het team komen voor nieuwe onverwachte wendingen te staan terwijl ze samen met de politie meerdere scenario's onderzoeken bij het oplossen van een twintig jaar oude zaak.
«
»
01:00 Jonathan Creek
Jonathan onderzoekt hoe een vrouw, zonder gebruik te maken van een pruik of dubbelganger, haar schouderlange haar kan laten afknippen en het binnen 48 uur weer laten aangroeien.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Floor' - Bruno Wyndaele (VTM)

Bruno Wyndaele verwelkomt 100 kandidaten. Twee van hen spelen het eerste duel, waarbij de verliezer het spel meteen zal moeten verlaten. Na deze zenuwslopende eerste aflevering blijven er nog 89 kandidaten over. Zij strijden verder voor de hoofdprijs van 40.000 euro. Wie zal de strijd overleven?

'The Floor', om 20.30 uur op VTM.

Dossiers