TVgids - FOX

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:15 The X-Files
Skinner is besmet met een mysterieuze ziekte waaraan hij binnen 24 uur zal doodgaan. Mulder en Scully proberen zijn leven te redden.
«
»
06:00 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:05 Last Man Standing
Wanneer Vanessa Mike een geschiedenisboek over hun huis cadeau doet, ontdekken ze dat er een honderdtal jaar geleden een vrouw in is gestorven.
«
»
06:25 Last Man Standing
Wanneer Mandy de kans krijgt om haar idool te ontmoeten, gaan de zaken niet zoals gepland. Mike raakt verwikkeld in een burenruzie.
«
»
06:45 Last Man Standing
Wanneer Mike racekampioen Tony Stewart kan strikken voor een initiatief van de 'Outdoor Man' beseft hij dat hij de adrenalinekick die hij vroeger op de baan kreeg serieus mist.
«
»
07:05 Last Man Standing
Wanneer Mikes jongere broer Jim en zijn vader Bud op bezoek komen, leidt dit tot heel wat rivaliteit tussen de broers. Eve, Mandy en Kristin proberen Bud aan een vriendin te helpen.
«
»
07:35 Last Man Standing
De Baxters worden al enkele dagen wakker gebeld 's ochtends, maar de onbekende neemt steeds de benen. Kristin start met haar opleiding.
«
»
07:55 Last Man Standing
Wanneer Mandy's nieuwe vriendje Terrence een dierenrechtenactivist blijkt te zijn, komt hij in aanvaring met Mike, die dol is op wapens en jagen. Kyle ontdekt dat hij net als Ed een Bask is.
«
»
08:15 American Pickers
Frank probeert zijn kalmte te bewaren als hij spullen tegenkomt die hij gewoon móet hebben.
«
»
09:10 American Pickers
Mike en Frank houden zich aan hun belofte een Auburn uit 1935 op te knappen en nemen de oorspronkelijke eigenaar mee voor een ritje.
«
»
10:05 American Pickers
Mike en Frank gaan naar het Westen waar de bizons rondlopen en de lucht niet altijd bewolkt is, op zoek naar de meest perfecte vondsten in het veld.
«
»
11:00 American Pickers
Groot, groter, grootst. Mike en Frank nemen verzamelen tot nieuwe hoogten als ze verzamelaars tegenkomen die niet bang zijn het groots aan te pakken.
«
»
12:00 American Pickers
Mike en Frank reizen door de Verenigde Staten, op zoek naar iconische voorwerpen die zo Amerikaans zijn als appeltaart en honkbal.
«
»
12:55 American Pickers
Het onderhandelen zit een gepensioneerde veilingmeester en diens dochter in het bloed. Mike heeft zijn zinnen gezet op een Cord cabriolet uit de jaren 30 waar hij al lang naar op zoek is.
«
»
13:45 Millionaire Matchmaker
Marysol Patton van 'The Real Housewives of Miami' vraagt Patti om hulp bij het vinden van de ware. MMA-vechter Luke Rockhold houdt erg van vrouwen. Kan Patti hem helpen vechten voor de liefde?
«
»
14:40 Millionaire Matchmaker
Patti probeerde Chris zes jaar geleden al te helpen, maar hij is nog steeds een moederskindje. Max was jaren roddeljournalist, maar is nog altijd een surfhippie.
«
»
15:35 Millionaire Matchmaker
Speedskater Allison Baver heeft een nieuwe vriend. Patti staat hen bij. Kok en schrijfster van populaire kookboeken Devin Alexander heeft de ware niet gevonden, omdat ze de verkeerde mannen uitzoekt.
«
»
16:30 Millionaire Matchmaker
Jesse Kovacs zat in The Bachelorette. In plaats van een partner te vinden, kreeg hij de reputatie een eikel te zijn.
«
»
17:25 Millionaire Matchmaker
Julissa Bermudez is een beeldschone tv-presentatrice uit de Dominicaanse Republiek.
«
»
18:15 NCIS: New Orleans
Een officier wordt vermoord tijdens het carnavalsfeest Mardi Gras. Het team onderzoekt de zaak en ontdekt dat de man werd vergiftigd.
«
»
19:05 NCIS: New Orleans
Een jonge vrouw die zich bezighield met de recrutering voor de marine komt om het leven bij een aanrijding met vluchtmisdrijf.
«
»
20:00 Dr. Death
Duntsch probeert in een ander lokaal ziekenhuis aan de slag te gaan terwijl Henderson en Kirby in Tennessee een sleutelfiguur in zijn opleiding spreken.
«
»
21:00 Dr. Death
In flashbacks opent Duntsch zijn eigen praktijk in Dallas, terwijl Henderson en Kirby maatregelen treffen om Duntsch voorgoed een halt toe te roepen.
«
»
22:00 CSI: NY
Het team gaat op zoek naar een cybermoordenaar die het op ziekenzorgmedewerkers heeft gemunt. De zaak wordt persoonlijk wanneer de verdachte de naam van Macs vader laat vallen.
«
»
22:55 Transplant
Een SEH-arts die zijn geboorteland Syrië ontvluchtte om naar Canada te komen, moet talloze obstakels overwinnen om een carrière in de wereld van de spoedeisende hulp te hervatten.
«
»
23:55 Transplant
Een SEH-arts die zijn geboorteland Syrië ontvluchtte om naar Canada te komen, moet talloze obstakels overwinnen om een carrière in de wereld van de spoedeisende hulp te hervatten.
«
»
00:40 Paranormal Caught on Camera
Van klopgeesten tot lichtjes in de lucht, het zijn beelden die misschien zelfs sceptici kunnen overtuigen.
«
»
01:40 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met katten die bizarre en grappige stunts uithalen.
«
»
02:25 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met puppy's die schattige en grappige stunts uithalen.
«
»
03:10 The X-Files
Scully maakt jacht op een fotograaf van plaatsen delict die de dood van mensen lijkt te kunnen voorspellen.
«
»
03:55 The X-Files
De agenten zoeken naar antwoorden als Cassandra Spender, een oude, ondoorgrondelijke vriendin van Scully, op mysterieuze wijze verdwijnt.
«
»
04:35 The X-Files
Mulder en Scully moeten in quarantaine nadat ze met Cassandra in contact zijn geweest. Een plan van alien hybriden wordt onthuld.
«
»
05:20 The X-Files
Een orkaan trekt over de kust van Florida. De agenten zoeken naar een zeemonster dat verantwoordelijk zou zijn voor de verdwijning van twee ouders en hun zoon.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Bob en Greta De Jaegher zijn veertig jaar gelukkig getrouwd en kunnen terugkijken op een rijkgevuld leven. Hun twee zonen Steve en Carl doen het goed: de ene als succevol regisseur, de andere als beloftevolle kok. Steves vrouw Billie schreef net een bestseller over gelukkig zijn en wil samen met haar man aan kinderen beginnen. Ook schoonzoon Rik, verzorger in de dierentuin, probeert samen met zijn twee kinderen de draad weer op te pikken na het overlijden van zijn vrouw. Ter gelegenheid van de huwelijksverjaardag vertrekt de voltallige familie op weekend. Voor Bob en Greta is dit het ideale moment om hun nieuwe plannen aan te kondigen, maar die slaan in als een bom. En dat is niet het enige. Wat een gezellige familiebijeenkomst moest worden, draait helemaal anders uit.

'Allemaal Familie', film uit 2016 met oa. Gilda De Bal en Bill Barberis, om 21.55 uur op VTM.

Dossiers