TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:10 Geen Uitzending
«
»
12:15 Xena, The Warrior Princess
Callisto kan ontsnappen uit de gevangenis. Ze bevrijdt ook een aantal van haar medegevangenen zodat ze een nieuw leger kan vormen.
«
»
13:15 Xena, The Warrior Princess
Koning Lias denkt dat hij stervende is. Hij vraagt aan Xena hem te helpen om zijn dochter, prinses Diana, vredig de troon te laten bestijgen.
«
»
14:10 Magnum
Magnum reist naar Sicilië, waar hij de jonge Katrina uit de klauwen van de gewetenloze Marquese DeComo moet redden. Hij slaagt in zijn opdracht, maar dat bekomt hem niet bepaald goed.
«
»
15:10 Magnum
Voetballer Dorsey Bramlett is tijdens een trainingssessie op Hawaï op het nippertje aan een aanslag ontsnapt. Omdat hij al jaren bevriend is met Magnum, vraagt hij de detective als bodyguard.
«
»
16:10 Hellfire Heroes
Commandant Jamie Coutts ontvangt enkele collega's uit Yellowhead County, Port Alberni en Swift Current. Samen werpen ze een blik op enkele van de meest uitdagende oproepen van de voorbije jaren.
«
»
17:05 The Graham Norton Show
Gasten: Sam Neill, Billie Piper, James Nesbitt en Ando Osho. Muzikale gast: Tom Jones.
«
»
18:10 Zware Jongens - Ice Road Truckers
Lisa moet een moeilijke beslissing nemen: een concurrent helpen in onbekend gebied of met haar team naar het Polar-hoofdkwartier terugkeren.
«
»
19:05 Zware Jongens - Ice Road Truckers
Regerend kampioen Polar Industries probeert zijn eerste plaats te handhaven, maar rivaal Darrell Ward is niet van plan om zich zomaar aan de kant te laten schuiven.
«
»
20:00 Border Security: Australia
Met ongekende toegang tot alle gebieden van de nationale veiligheid patrouilleren we in de frontlinie samen met de mannen en vrouwen van de douane en grensbescherming, immigratie en bioveiligheid.
«
»
20:35 Romancing The Stone
Om haar ontvoerde zus Elaine vrij te krijgen reist Joan naar Cartagena in Colombia. Daar ontmoet ze Jack, een charmante avonturier die haar graag wil helpen.
«
»
22:35 Top Gear
Freddie, Chris en Paddy gaan naar Bolton, de woonplaats van Paddy, om er drie bedrijfswagens uit te testen. Ze doen dit door elk 24 uur in de wagen door te brengen, zonder eruit te komen.
«
»
23:35 Motorway Cops: Catching Britain's Speeders
Een dronken bestuurder heeft voor heel wat schade gezorgd aan geparkeerde wagens. Agent Hollis start een zoektocht naar de dader.
«
»
00:35 Dave
Emma en Dave halen herinneringen op aan de begindagen van hun vriendschap, toen ze allebei voor een reclamebureau werkten. Dave neemt deel aan een hiphopwedstrijd.
«
»
01:05 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Bob en Greta De Jaegher zijn veertig jaar gelukkig getrouwd en kunnen terugkijken op een rijkgevuld leven. Hun twee zonen Steve en Carl doen het goed: de ene als succevol regisseur, de andere als beloftevolle kok. Steves vrouw Billie schreef net een bestseller over gelukkig zijn en wil samen met haar man aan kinderen beginnen. Ook schoonzoon Rik, verzorger in de dierentuin, probeert samen met zijn twee kinderen de draad weer op te pikken na het overlijden van zijn vrouw. Ter gelegenheid van de huwelijksverjaardag vertrekt de voltallige familie op weekend. Voor Bob en Greta is dit het ideale moment om hun nieuwe plannen aan te kondigen, maar die slaan in als een bom. En dat is niet het enige. Wat een gezellige familiebijeenkomst moest worden, draait helemaal anders uit.

'Allemaal Familie', film uit 2016 met oa. Gilda De Bal en Bill Barberis, om 21.55 uur op VTM.

Dossiers