TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:55 Geen uitzending
«
»
06:00 Joe
«
»
10:30 Geen uitzending
«
»
11:00 Joe
«
»
14:55 Geen uitzending
«
»
15:55 SOS Piet
Carine wil voor haar collega's een lekkere chocomousse maken zonder eieren. - Ricky's kalfszwezerikkroketten vormen een lichte brei die bij het frituren uiteen beginnen spatten.
«
»
16:30 SOS Piet
Als Nele haar filodeegjes in de oven zet, vallen de groentjes erdoor. - Miche zijn uienconfituur smaakt lekker, maar aan de textuur is nog veel werk. - Kevin zijn aardbeiencrumble lijkt wel yoghurt.
«
»
17:05 SOS Piet
De herfstvakantie is de ideale periode om in de keuken aan de slag te gaan met de kinderen. Daarom kookt Piet vandaag alleen maar met kinderen om jullie op ideetjes te brengen.
«
»
17:35 SOS Piet
Michèle uit Heverlee heeft een prachtige druivelaar en maakt graag confituur van de vruchten. - Gert eet erg graag gebakken rijst. - Pauline heeft red velvet cupcakes gemaakt.
«
»
18:10 SOS Piet
Carine wil haar biefstuk grillen zoals op restaurant. - Nathalie heeft problemen met de bereiding van haar kreeft. - Ingemar is er nog nooit in geslaagd een lekkere smeuïge chocolademoelleux te maken
«
»
18:45 Super 50
Enkele grote internationale artiesten vandaag in 'Super 50': Prince, Roxette, Cher en Dire Straits.
«
»
19:50 Ons geluk
Cogels vindt dat René als kunstenaar achteruit gaat, ondanks zijn nieuwe, romantische naaktportretten van Elvire. René zit vol twijfels maar houdt vol dat hij nu als man, vader en artiest gelukkig is.
«
»
21:05 Ons geluk
René en Leontine staan machteloos wanneer ze merken dat hun dochtertje Liesje hoge koorts heeft en klaagt over buikpijn. Ze wil echter zo vlug mogelijk genezen om in de processie te kunnen gaan.
«
»
22:15 Gilliams & De Bie
Misdaadserie.
«
»
23:15 De Pfaffs
In Brasschaat maakt iedereen zich op voor de aankomst van Jean-Marie en zijn gevolg: een groot feest wordt opgezet. Medailles worden uitgereikt en zowaar Elvis himself treedt op.
«
»
23:55 Wat Nu Weer?
Sitcom.
«
»
00:25 Wat Nu Weer?
Sitcom.
«
»
01:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Bob en Greta De Jaegher zijn veertig jaar gelukkig getrouwd en kunnen terugkijken op een rijkgevuld leven. Hun twee zonen Steve en Carl doen het goed: de ene als succevol regisseur, de andere als beloftevolle kok. Steves vrouw Billie schreef net een bestseller over gelukkig zijn en wil samen met haar man aan kinderen beginnen. Ook schoonzoon Rik, verzorger in de dierentuin, probeert samen met zijn twee kinderen de draad weer op te pikken na het overlijden van zijn vrouw. Ter gelegenheid van de huwelijksverjaardag vertrekt de voltallige familie op weekend. Voor Bob en Greta is dit het ideale moment om hun nieuwe plannen aan te kondigen, maar die slaan in als een bom. En dat is niet het enige. Wat een gezellige familiebijeenkomst moest worden, draait helemaal anders uit.

'Allemaal Familie', film uit 2016 met oa. Gilda De Bal en Bill Barberis, om 21.55 uur op VTM.

Dossiers