TVgids - NPO 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:14 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»
06:42 Nederland in beweging
Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.
«
»
07:02 De kist
Alles van waarde is weerloos, stelt Karin Bloemen. Tegen de dood ben je weerloos. De zangeres en cabaretiŤre werd al vaak met de dood geconfronteerd.
«
»
07:32 Crux
Debora (26) en Julie-Anne (36) hebben PCOS. De hormonale balans is verstoord; de kans om op een natuurlijke manier zwanger te raken is kleiner dan bij vrouwen zonder PCOS. Waar lopen zij tegenaan?
«
»
08:03 Petrus in het land
In de Marktpleinkerk in het Groningse Winschoten worden we welkom geheten door dominee Bert van der Woude. Regelmatig organiseert hij maaltijden in de kerk.
«
»
08:29 De verwondering
Wat betekent het om een beperking te hebben en wat zegt dat over ons mens-zijn? Met die vragen houdt schrijfster en onderzoeker Jacqueline Kool zich bezig.
«
»
09:00 Ik mis je
Het geluk lacht Wondewosen Haile toe als hij EthiopiŽ verlaat om een bestaan op te bouwen in Nederland met zijn vrouw Corine. Dat geluk spat uiteen wanneer de zwangere Corine verongelukt.
«
»
09:20 Bid, bedank, bewonder
Marleen Stelling ontmoet Harriette Verwey. Inmiddels is ze met pensioen, maar in haar werkzame leven was ze een toonaangevende cardioloog, met een koninklijke onderscheiding.
«
»
09:45 Geloofsgesprek
Rondom 800 jaar Sint Jan in Den Bosch is het feest, als bisschopskerk, als parochiekerk, als bedevaartsplek voor Maria en als unieke plaats voor de grootste kerststal in Nederland.
«
»
09:59 Eucharistieviering
Rechtstreekse eucharistieviering vanuit de Sint-Janskathedraal te Den Bosch. Celebrant: Plebaan Vincent Blom.
«
»
11:05 Nederland zingt op zondag
De oorlog in OekraÔne duurt onverminderd voort, maar we denken na over het thema vrede en hoe God ons die vrede geeft. Hoe sta jij stil bij dit thema?
«
»
11:30 EO BEAM Kerkdienst
De BEAM Kerkdienst is terug! Elke maand bezoekt Joram Kaat samen met de BEAM Worshipband en een spreker een middelbare school. David de Vos spreekt over het thema prestatiedruk.
«
»
11:56 EO Metterdaad
Via televisie en radio werft Metterdaad geld voor hulpverleningsprojecten wereldwijd.
«
»
11:59 Nationale viering van de vrede
Er wordt stilgestaan bij de Vredesweek die door vredesorganisatie PAX georganiseerd wordt. Vier mensen - Pasha Soloshenko, Dick Huizenga, Mohamedou Ould Slahi en Jelle Zijlstra - voor wie vrede en vrijheid een bijzondere betekenis hebben, staan centraal.
«
»
12:24 Wilde Ganzen
Het onderwijs op 28 basisscholen in het westen van Kenia moet nodig naar een hoger niveau worden getild. Met dit project worden verschillende problemen aangepakt.
«
»
12:35 De Geknipte Gast
÷zcan Akyol ontvangt operazangeres Francis van Broekhuizen in de kappersstoel. Tussen de spiegels ontvouwt zich een openhartig gesprek over haar leven.
«
»
12:54 BinnensteBuiten
Valentijn in een Amsterdamse School in Brussel en een natuurlijk paradijs op de Veluwe.
«
»
13:24 Frysl‚n DOK
Het ministerie van de Toekomst, een gruttoboer, een filosoof, een wandelend bos, een ecokathedraal en een 'earth advocate' willen mensen bewust maken van de gevolgen van de keuzes die ze nķ maken.
«
»
13:53 EO Metterdaad
Via televisie en radio werft Metterdaad geld voor hulpverleningsprojecten wereldwijd.
«
»
14:05 Langs de kust
In de haven van Lauwersoog ontmoet Huub Barbara Geertsema-Rodenburg, die deel uitmaakt van de Goede Vissers, mensen die voor lokaal en duurzaam staan.
«
»
14:42 Nu te Zien!
Artistiek directeur van het Amsterdam Museum Margriet Schavemaker bekijkt in de Rotterdamse Kunsthal werk van ruim honderd vrouwen die bepalend zijn op het gebied van design.
«
»
14:58 Over Leven
Marieke Poelmann was 22 jaar toen haar ouders omkwamen bij een vliegramp. Ze schreef het boek 'Alles om jullie heen is er nog', dat ze opdroeg aan de toekomstige kleinkinderen van haar ouders.
«
»
15:27 De Boeddhistische Blik: What should you do for freedom?
Hoe gaan boeddhisten in OekraÔne om met de oorlog die woedt in hun land? Kun je pacifistisch blijven en niet oordelen volgens de boeddhistische leefregels of kom je in actie?
«
»
16:22 Iedereen verlicht
Narsingh ontmoet de Indiase yogi en mysticus Sadhguru, die per motor door 27 landen reed om aandacht te vragen voor een betere bodem. Narsingh bezoekt ook Joost van Strien, de enige officiŽle vegan boer van Nederland. Hij gebruikt planten als meststof.
«
»
16:48 Socutera
Greenpeace stelt milieuproblemen aan de kaak en stimuleert oplossingen voor een gezond en duurzaam evenwicht tussen mensen en milieu. We doen aan onderzoek, lobby, actie, educatie en voorlichting.
«
»
17:00 NOS Journaal
Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en een weersvoorspelling
«
»
17:06 Politieke Partijen
Informatief programma.
«
»
17:11 Jacobine op 2
In Geloof in geestkracht staat ons mentale welzijn centraal. Hoe geestkrachtig is onze samenleving en kunnen we ons daarin trainen? Te gast zijn Damiaan Denys, Aafke Romeijn en Mark Tuitert.
«
»
17:45 Kloostergasten
De Vlaamse actrice en presentatrice Evi Hanssen gaat in retraite bij de trappisten van Abdij Koningshoeven in Berkel-Enschot. De broeders bidden zeven keer per dag.
«
»
18:18 Podium Klassiek
Gitarist Milos Karadaglic en accordeonist Ksenija Sidorova laten hun instrumenten mooi samenklinken.
«
»
19:26 Brommer op zee
De Amerikaanse auteur Jonathan Franzen spreekt over zijn boek 'Kruispunt'. Wilfried pikt Oek de Jong op met de auto en al rijdend bespreken ze zijn essaybundel: 'Man zonder rijbewijs'.
«
»
20:06 Nu te Zien!
Directeur van het Centraal Museum Bart Rutten bekijkt in het Dordrechts Museum reislandschappen van bekende en minder bekende schilderende avonturiers.
«
»
20:21 De neven van Eus
Zelf komt Eus uit een alevitisch gezin, een religieuze minderheid die zich kenmerkt door humanisme en liberalisme. Hij gaat op zoek naar andere etnische groepen.
«
»
21:07 Pointer Special
In Nederland zijn duizenden nepdatingsites actief. Mensen denken de ware liefde te hebben gevonden, maar zijn eigenlijk met medewerkers van die websites aan het chatten.
«
»
21:30 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»
22:09 Pointer
Er is nood aan de man in de kinderopvang. Kinderopvangcentra in het land kampen met een schreeuwend tekort aan personeel. Groepen sluiten, contracten worden verscheurd en locaties blijven dicht.
«
»
22:42 De sociŽteit
Emmanuel Ohene Boafo heeft niet stilgezeten: hij schittert op het witte doek in de film El Houb. * Electric Avenue: een reportageserie over de keerzijde van het digitale tijdperk.
«
»
23:31 Gold Digger
De kinderen van Julia komen op bezoek, en wanneer Julia hen haar verloving met Benjamin aankondigt, reageren ze allerminst verheugd.
«
»
00:35 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»
01:13 Buitenhof
Interviewprogramma met maatschappelijke en politieke debatten, gesprekken en opinies.
«
»
02:08 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Ex-militair Will Sawyer is verantwoordelijk voor de veiligheid in een wolkenkrabber. Tijdens een opdracht staat een verdieping van het 225 verdiepingen tellende gebouw plots in brand en Will krijgt de schuld. Hij slaat op de vlucht zodat hij zijn onschuld kan bewijzen en op zoek kan gaan naar de dader. Tegelijkertijd moet Will alles op alles zetten om ook zijn gezin, dat vastzit in het brandende gebouw, te bevrijden.

'Skyscraper', film uit 2018 met oa. Dwayne Johnson, om 21.00 uur op VTM.

Dossiers