TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 Onderbreking
«
»
11:20 Sangre de mi Tierra
Het verhaal van twee rivaliserende families wijnboeren in Napa, Californië.
«
»
12:15 Onderbreking
«
»
14:45 Gourmet Detective Mysteries 2 : A Healthy Place to Die
De wegen van chef Henry en detective Maggie kruisen alweer wanneer Henry gastspreker is in een luxeresort waar Maggie op vakantie is. Ze starten samen een onderzoek wanneer een journaliste verdwijnt.
«
»
16:25 The Goldbergs
Beverly praat met coach Mellor, die op gespannen voet leeft met zijn broer. Als Adam en Barry betrokken raken bij een vechtpartij, vreest Beverly dat zij later ook tegenover elkaar zullen staan.
«
»
16:50 The Goldbergs
Beverly wil zichzelf opnieuw uitvinden, terwijl Erica Adam om hulp vraagt op de universiteit.
«
»
17:20 Take Two
Sam en Eddie nemen een zaak aan over een oplichter die het gemunt heeft op rijke vrouwen. Om het geld van hun cliënt terug te vinden, besluiten ze de oplichter een koekje van eigen deeg te geven.
«
»
18:15 Back to the Future III
Marty ontvangt een brief van zijn vriend Doc Brown, die vertelt dat hij per ongeluk naar 1885 is gestuurd en al acht maanden als hoefsmid aan het werk is in Hill Valley.
«
»
20:30 Girls Trip
Vier jeugdvriendinnen hebben elkaar al lange tijd niet meer gezien. Om de banden weer aan te halen, plant het viertal een wild weekendje weg in New Orleans.
«
»
22:50 9-1-1
Het team komt in actie als een flatgebouw wordt getroffen door een meteorietenregen en er brand uitbreekt in een tunnel door een ongeluk met een vuilniswagen.
«
»
23:50 The Sinner
De speurders krijgen een nieuwe verdachte in het vizier en komen zo meer te weten over de voortdurende vete tussen The Lams en The Muldoons.
«
»
00:45 Queen of The South
Na de schietpartij proberen Pote, James en Kelly Anne te verdwijnen, maar dat is buiten Devon Finch en Boaz gerekend.
«
»
01:40 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Bob en Greta De Jaegher zijn veertig jaar gelukkig getrouwd en kunnen terugkijken op een rijkgevuld leven. Hun twee zonen Steve en Carl doen het goed: de ene als succevol regisseur, de andere als beloftevolle kok. Steves vrouw Billie schreef net een bestseller over gelukkig zijn en wil samen met haar man aan kinderen beginnen. Ook schoonzoon Rik, verzorger in de dierentuin, probeert samen met zijn twee kinderen de draad weer op te pikken na het overlijden van zijn vrouw. Ter gelegenheid van de huwelijksverjaardag vertrekt de voltallige familie op weekend. Voor Bob en Greta is dit het ideale moment om hun nieuwe plannen aan te kondigen, maar die slaan in als een bom. En dat is niet het enige. Wat een gezellige familiebijeenkomst moest worden, draait helemaal anders uit.

'Allemaal Familie', film uit 2016 met oa. Gilda De Bal en Bill Barberis, om 21.55 uur op VTM.

Dossiers