TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:35 Geen uitzending
«
»
07:15 Renovate Don't Relocate
Realityreeks.
«
»
08:00 Geen uitzending
«
»
10:00 Champions League Magazine
Magazine.
«
»
10:30 Geen uitzending
«
»
11:55 Gordon, Gino & Fred's Road Trip
Realityreeks.
«
»
13:00 Belgian Darts Open 2022
Liveverslag van ronde 3 van het dartstoernooi.
«
»
17:00 Regi Academy
Regi krijgt bij zijn zoektocht versterking van Jaap Reesema, Kathleen Aerts en Lester Williams, al jarenlang Regi's rechterhand.
«
»
17:25 BV Darts
Zuhal 'Dynamite' Demir, Flor 'The Wizard' Decleir en Elke 'Sporty Spice' Clijsters kruisen voor een uitzinnig publiek de pijlen in poule 3 van de eerste voorronde.
«
»
19:00 Belgian Darts Open 2022
Liveverslag van de kwartfinales, de halve finales en de finale van de Belgian Darts Open 2022. Wie volgt Gerwyn Price, winnaar van de laatste editie in 2020, op als winnaar?
«
»
23:00 Battlecat
Een uniek portret over deze onwaarschijnlijke kooivechtster, leerkracht, OnlyFans-model, mama van zes kinderen en bijna evenveel huisdieren. In de reeks zien we Cindy in al haar facetten.
«
»
00:00 Call the Bailiffs: Time to Pay Up
Agenten Alex en Sherry zijn een autohandelaar op het spoor die 10.000 pond verschuldigd is aan een klant die er een defecte wagen kocht.
«
»
01:00 Geen uitzending
«
»
02:30 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Bob en Greta De Jaegher zijn veertig jaar gelukkig getrouwd en kunnen terugkijken op een rijkgevuld leven. Hun twee zonen Steve en Carl doen het goed: de ene als succevol regisseur, de andere als beloftevolle kok. Steves vrouw Billie schreef net een bestseller over gelukkig zijn en wil samen met haar man aan kinderen beginnen. Ook schoonzoon Rik, verzorger in de dierentuin, probeert samen met zijn twee kinderen de draad weer op te pikken na het overlijden van zijn vrouw. Ter gelegenheid van de huwelijksverjaardag vertrekt de voltallige familie op weekend. Voor Bob en Greta is dit het ideale moment om hun nieuwe plannen aan te kondigen, maar die slaan in als een bom. En dat is niet het enige. Wat een gezellige familiebijeenkomst moest worden, draait helemaal anders uit.

'Allemaal Familie', film uit 2016 met oa. Gilda De Bal en Bill Barberis, om 21.55 uur op VTM.

Dossiers