'#LikeMe' keert terug, met nieuwe cast én nieuwe liedjes!

dinsdag 2 juli 2024
Foto: Ketnet - © VRT 2020

Goed nieuws voor de fans van '#LikeMe'. De superpopulaire liedjesserie keert binnenkort terug. Weliswaar met een nieuwe cast en maar liefst 26 klassiekers die in een nieuw jasje worden gegoten.

De succesvolle muzikale reeks krijgt in 2025 een nieuw verhaal met nieuwe personages, nieuwe cast, 26 gloednieuwe Nederlandstalige klassiekers in een nieuw jasje én heel wat spannende avonturen. De opnames gaan deze zomer van start. De cast wordt later aangevuld.


'#LikeMe' is een coproductie van Ketnet en Fabric Magic en zal te zien zijn in 2025 op Ketnet en VRT MAX.

Ketnet heeft trouwens een drukke zomer voor de boeg. Want nog vier andere programma's gaan in opname!

Waiko
Ketnet en Studio 100 slaan de handen in elkaar voor 'Waiko', een spannende fictiereeks met een buitenaards kantje. Deze reeks geeft kansen aan jong talent zoals Célia Arena (Nova), Emma Malfliet (Bibi), Ruben Santens (Ion), Mauro Janssens (Otto) en Matisse Foré (Kas). Verder wordt de cast aangevuld met een ervaren cast: Ikram Aoulad (Ida), Kobe Van Herwegen (Joris) en Tom Audenaert (Kenny).

Het verhaal
Een gezellige kermis blijkt een hotspot te zijn voor buitenaardse bezoekers. Die komen hier terecht in de hoop een mogelijke oplossing te vinden voor hun probleem. Het is aan enthousiaste tiener-alien Nova en haar drie beste vrienden om de komst van de aliens geheim te houden en hen met een creatieve oplossing hun reis door het heelal te helpen verderzetten. Want ook al zorgen de buitenaardse bezoekers vaak voor chaos, onze vrienden gaan geen enkel probleem uit de weg. Op de kermis is iedereen welkom! Waiko!

'Waiko' is een coproductie van Ketnet en Studio 100 en zal te zien zijn in het najaar 2024 op Ketnet en VRT MAX.

'De Raad van Soekie'
Deze zomer start ook 'De Raad van Soekie' opnieuw met opnames. In een belangrijk verkiezingsjaar wil Ketnet kinderen op een laagdrempelige manier laten kennismaken met politiek. 'De Raad van Soekie' is een reeks barstensvol humor waarin je tussen de regels bijleert over het belang van debatteren, hoe het democratisch systeem werkt, het belang van verkiezingen én veel meer.

'De Raad van Soekie' is een programma van Eyeworks Film & TV Drama voor Ketnet en zal te zien in het najaar 2024 op Ketnet en VRT MAX. Met de steun van de Belgische tax shelter i.s.m. Casa Kafka Pictures.

'Diede - Skate'
Het vierde deel van Skate gaat deze zomer in opname en draait rond het personage Diede. De reeks biedt een blik op de skatescene zal later dit najaar te zien zijn op Ketnet en op VRT MAX. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Nona ’t Jolle (Hilly), Amaryll Crott (Diede), Josselin Blakime (Ayo) en Ilian Benamor (Otis).

Het verhaal
Diede is terug van weggeweest, maar voelt zich al snel wat vervreemd van de vriendengroep. Wanneer ze de kans krijgt om samen met influencer Mick een vlogreeks te maken over Sam, een bijzondere surfer, twijfelt ze geen seconde.

Intussen kampen de vrienden Otis, Hilly en Ayo met ambetante buurtbewoners en dreigt een sluiting van het skatepark wegens overlast. Ondanks de drukte rond de vlogs, wil Diede hen graag helpen. Slaagt ze erin alle ballen in de lucht te houden?!

'Diede - Skate 'is een programma van De Mensen voor Ketnet en zal te zien zijn in 2025 op Ketnet en VRT MAX. Dit najaar kunnen Ketnetters het verhaal van Otis - Skate ontdekken via Ketnet en VRT MAX.

'De Faker'
De succesvolle Ketnet-reeks 'De Faker' krijgt een derde reeks en ook deze gaat deze zomer in opname. 'De Faker' is een realityshow waar in elke aflevering, bij een Vlaams gezin, één gezinslid wordt vervangen door een zogenaamde ‘Faker’. Twee teams nemen het in het programma tegen elkaar op: Team Nidal met Maurane Proost en Jelle Mels tegen Team Nona met Annabet Ampofo en Jensen Baert. Welk team ontdekt het vaakst de identiteit van een faker? Slagen de Ketnet-gezichten er niet in om de faker te ontmaskeren dan wint het gezin de faker-beker én een uitstap naar een leuk pretpark.

'De Faker' zal te zien zijn dit najaar op Ketnet en VRT MAX. 'De Faker' is gebaseerd op het NPO-programma 'De Faker' dat sinds 2020 loopt op Zapp.


DOSSIER: Najaar 2024: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Undercover' (foto: Eén - © VRT 2018)

Na een eerste succesje van Bob en Kim krijgt het undercoverteam inzage in de telefooncommunicatie van Ferry's bende. Kim krijgt Danielle zover om een dubbeldate te organiseren om de mannen te verzoenen, terwijl Ferry er alles aan doet om Bobs ware aard te achterhalen. Wanneer Jurgen in de problemen komt, ontstaat er chaos in het kamp van Ferry. Bob en Kim proberen hiervan te profiteren.

'Undercover', om 22.50 uur op VRT 1.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
 • 00:05
  Journaallus
  06:00
  radio2 op VRT 1: Sta op met Radio2
 • 01:15
  Nachtlus
  07:30
  Ketnet Junior
 • 21:00
  Geen uitzending
  06:00
  Tik Tak
 • 02:05
  Geen uitzending
  06:05
  Kabouter Plop
 • 02:20
  Geen uitzending
  07:15
  Blind Getrouwd UK
 • 01:15
  Geen uitzending
  10:00
  Wordt aangekondigd
 • 01:20
  Geen uitzending
  10:00
  Wordt aangekondigd
 • 04:10
  Dawson's Creek
 • 01:45
  Geen uitzending
  06:00
  Joe
 • 01:05
  Geen uitzending
  06:00
  TEAM OCHTEND
 • 03:05
  Geen uitzending
  02:05
  Neighbours: A New Chapter
 • 04:30
  Geen uitzending
  07:30
  MacGyver
 • 02:40
  Geen uitzending
  02:10
  Sex and the City
 • 01:30
  Geen uitzending
  07:10
  Deadly Kin
 • 00:35
  Herhalingslus
  20:00
  Z-Nieuws
 • 04:26
  De kunstenaar
  05:55
  Sixties To Six
 • 03:50
  Open Vuur
  02:10
  Snel, Makkelijk & Lekker
 • 04:23
  Tennis: Terra Wortmann Open 2024
  02:00
  Wordt aangekondigd
 • 04:15
  Silent Witness
  02:15
  Scott & Bailey
 • 04:10
  Below Deck
  02:25
  Flip This House
 • 03:20
  NOS Journaal
  05:55
  Nederland in Beweging
 • 00:55
  Geen uitzending
  07:00
  NOS Journaal met gebarentaal
 • 03:14
  Tekst-TV
  02:30
  NOS Jeugdjournaal met gebarentaal