Wordt 'X Factor' dit keer een maat voor niks?

dinsdag 30 december 2008

Het zijn donkere dagen voor 'X Factor'-finalisten Dirk en Tom. SonyBMG, dat bij de vorige editie nog verschillende platencontracten uitdeelde heeft winnaar Dirk ondertussen een contract aangeboden voor twee singles. Alle andere deelnemers tasten voorlopig nog in het duister over hun (muzikale) toekomst.

D


e economische crisis treft duidelijk ook de muziekindustrie. Waar SonyBMG bij de vorige 'X Factor' nog een royaal platencontract met winnaar Udo afsloot, is het bedrijf deze keer veel voorzichtiger. Winnaar Dirk mag voorlopig maar twee singles maken. De andere kandidaten hebben nog geen zicht op wat er komen gaat.

Platenfirma SonyBMG in Het Nieuwsblad: 'Na de finale hadden we 45 dagen bedenktijd om te beslissen met wie we verder willen en hoe. Maar waarschijnlijk zal er niet met veel cotnracten gezwaaid worden.'

Bron: Het Nieuwsblad

DOSSIER: X Factor 2008 (vtm)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

'Extreme Love Stories' onthult 's werelds meest ongewone, verrassende en schokkende relaties. Van feeders tot fetisjisten, polyamoristen tot zwangere mannen, zustervrouwen en suikerbaby's. 'Extreme Love Stories' brengt verschillende vormen van romantiek uit de 21e eeuw in beeld en bewijst dat er voor iedereen iemand is.

'Extreme Love Stories', om 22.10 uur op Vitaya.

Dossiers