Wie breekt Linda De Win en Bent Van Looy in 'De Slimste Mens?'

donderdag 31 december 2009

'De Slimste Mens ter Wereld' liep in de laatste dagen van 2009 wel een bijzonder traject. Linda De Win en Bent Van Looy speelden woensdagavond hun zevende tegenspeler in evenveel dagen naar huis. Wie breekt het ijzersterk duo? Het antwoord krijgen we (misschien) begin 2010.

Wim Helsen, Gilles De Bilde, Els Pynoo, Matthijs Van Nieuwkerk, Lien Van de Kelder, Marc Van Ranst en Sigrid Vinks. Het zou een lijstje kunnen zijn in één van de vragenrondes van 'De Slimst Mens ter Wereld': 'Welke concurrenten speelden Linda en Bent meteen naar huis?'.

Pas maandagavond weten we dit rijtje verder aangevuld mag worden met Luk Alloo. Hij neemt het in de eerste aflevering van 2010 op tegen Linda en Bent.

De juryleden van dienst zijn Guy Mortier en Frank Focketyn.

'De Slimste Mens ter Wereld', maandag 4 januari 2010 rond 22.00 uur op Eén.


DOSSIER: De Slimste Mens ter Wereld (2009-2010)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Het mooie leventje van de succesvolle reclamevrouw Sarah krijgt een onverwachte deuk wanneer Alex, de man van haar leven, haar na tien jaar opbiecht geen kinderen te willen. Sarah wijst hem de deur en overtuigt een oude vriend - de eeuwige vrijgezel Bart - om haar zwanger te maken in ruil voor een som geld. Ze spreken af om elkaar daarna nooit meer te zien.

'Plan Bart', om 22.35 uur op VTM.

Dossiers