VRT-topman Van Roe praat met Bettina Geysen

zaterdag 14 oktober 2006

Na alle commotie van de afgelopen dagen zal gedelegeerd-besuurder van de VRT Piet Van Roe een gesprek hebben met Bettina Geysen. Met haar functie 'nieuwe media' bij de openbare omroep is het volgens sommigen onverzoenbaar dat zij politieke onderhandelingen voert in haar thuisbasis Lier.

Afge

lopen donderdag hadden zowel mediaminister Geert Bourgeois als Guy Peeters, voorzitter van de VRT-raad van bestuur, kritiek op de politieke onderhandelingen die Geysen voert in Lier voor de partij Spirit. Beide heren noemden haar houding schadelijk voor de openbare omroep.

Van Roe is echter zuinig met commentaar. Hij bevestigt alleen dat er een gesprek komt met Geysen en dat hij zich daarbij wil informeren over haar persoon.  Wordt vervolgd...

Bron: GVA

DOSSIER: Nieuwe beheersovereenkomst VRT

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Gezin' (foto: Eén - © VRT 2019)

Pleegzoon Jawad gaat in Willebroek naar een nieuwe school. Hij is zenuwachtig, want hij kent nog niemand in zijn klas. In Beringen zijn de inschrijvingen voor het eerste kleuterklasje gestart. Jonathan en Shareen hopen op een school vlak bij huis. En bij de familie van Steven en Isabelle nemen de twee oudste dochters enkele beslissingen tegen de goeie raad van hun ouders in.

'Het Gezin', om 20.40 uur op Eťn.

Dossiers