VRT lanceert En+: het alternatief aanbod van En

dinsdag 22 april 2008

Na Canvas lanceert ook En een alternatief digitaal aanbod via de rode knop. Via En+ zullen op geregelde tijdstippen live-evenementen voor het brede publiek worden uitgezonden. De eerste uitzending is op donderdag 22 mei, met de tweede halve finale van het 'Eurovisiesongfestival'. Op En loopt die dag de normale donderdagavond-programmering.

D


e eerste halve finale (met Ishtar) is op dinsdag 20 mei op En te zien en ook de finale op zaterdag 24 mei is op de vertrouwde manier op televisie te volgen. Voor de tweede halve finale op donderdag 22 mei (met 19 liedjes, maar zonder kandidaten uit de buurlanden) activeert En voor het eerst En+. Dat betekent dat de digitale kijkers van Telenet, INDI en Belgacom TV om 21.00 uur met een druk op de rode knop gratis voor het alternatieve programma kunnen kiezen.

En+ richt zich vooral op kijkers die alles gezien willen hebben. Via de rode knop zullen ze extra beelden, reportages en programma's kunnen bekijken rond evenementen die op En worden uitgezonden. Televisie voor de echte liefhebbers dus. En geen nood voor wie nog geen digitale tv-aansluiting heeft: En herhaalt de tweede halve finale op zaterdag 24 mei tussen 10 en 12 uur in de voormiddag.

'Eurovisiesongfestival 2008', de tweede halve finale: donderdag 22 mei om 21.00 uur op En+ en zaterdag 24 mei om 10.00 uur op En.

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'F.C. De Kampioenen' - Het Gala van de Gouden K's 2017 (foto: TVvisie -  Timmy Vanheel 2018)

DDT heeft een mooie vrouw leren kennen: Lea De Wilde. Ondertussen zit Boma, tot grote ergernis van Bieke, weer achter Pascale aan. Als Boma Lea De Wilde leert kennen laat hij Pascale vallen. Carmen brengt de andere vrouwen op het idee een list te verzinnen om die Lea ten val te brengen.

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op En.

Dossiers