Vrijgezel 'Temptation Island' achter de tralies

zaterdag 18 april 2009

Redwan El Bakkali, één van de 'sterren' van 'Temptation Island, de Zeven Hoofdzonden', zit opgesloten op verdenking van onder meer diefstal, afpersing en het hacken van een computer. De feiten hebben te maken met zijn ex-vriendin, maar ook met een oudere man waarmee hij een relatie zou hebben gehad.

Het

onderzoek rond de 23-jarige Redwan liep al enige tijd, maar pas afgelopen woensdag vond de Turnhoutse onderzoeksrechter voldoende elementen om hem ook aan te houden.

Alle feiten spelen zich af in de relationele sfeer. Redwan wordt verdacht van afpersing, diefstal, zedenfeiten en het hacken van computers. Zo zou Redwan de paswoorden van zijn vriendin misbruikt hebben om haar internetprofielen aan te passen en van op haar computer belastende e-mails naar zichzelf te sturen. Met die mails stapte hij dan naar de politie om klacht in te dienen tegen zijn ex.

Eerdere geruchten over zijn biseksualiteit werden door Redwan als leugens afgedaan, maar ook in dit dossier komt dit opnieuw naar voren. Redwan zou ook een relatie gehad hebben met een oudere man uit het voetbalmilieu. Naast afpersing zouden in die relatie ook een aantal diefstallen vastgesteld zijn.

Over de aanklachten zedenfeiten en gewapende overval zijn geen details vrijgekomen. Het parket in Turnhout weigert momenteel meer informatie vrij te geven.

Nog meer TV-Visie? Word fan op Facebook

DOSSIER: 'Temptation Island: De 7 Hoofdzonden' (VT4)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Seymour 'Swede' Levov, ooit een legendarisch atleet op de middelbare school en nu een succesvol zakenman, is getrouwd met de voormalige schoonheidskoningin Dawn. Zijn quasi perfecte leven wordt overhoop gegooid wanneer hun dochter Merry wordt beschuldigd van een terroristische aanslag en vervolgens spoorloos verdwijnt. Swede zet alles op alles om haar te vinden en zijn gezin te herenigen.

'American Pastoral', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers