Verleider uit 'Temptation Island' weer vrij

vrijdag 23 oktober 2009

De kamer van inbeschuldigingstelling van Antwerpen vorderde donderdag de vrijlating van de 22-jarige Redwan El Bakkali. De man raakte bekend als voetballer en deed vorig jaar mee aan het verleidingsprogramma 'Temptation Island' op VT4. El Bakkali was aangehouden voor een inbraak.

Redwan El Bakkali is geen onbekende voor het gerecht. In april én in mei zat hij al een tijdje in de cel voor ondermeer diefstal met geweld, afpersing en misbruik van vertrouwen. De felbesproken verleider uit 'Temptation Ilsand' bekende de feiten die hem ten laste werden gelegd.


Bron: GVA.be

DOSSIER: 'Temptation Island: De 7 Hoofdzonden' (VT4)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Hostess Sydney moet tijdens een van haar vluchten zorgen voor de achtjarige Leah die alleen naar Chicago vliegt. Nadat Leah veilig is afgezet bij haar vader, Jonathan, vindt Sydney een pakketje dat het meisje achtergelaten heeft. Sydney bezorgt het cadeau terug aan Leah en wordt uitgenodigd mee te doen met enkele leuke kerstfestiviteiten van het gezin. Wanneer Sydney haar vlucht mist, zit ze een paar dagen vast. Leah en Jonathan nodigen haar uit om de vakantie met hen door te brengen.

'Christmas Connection', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers