Unizo neemt het op voor Claudio uit 'Mijn Restaurant!'

donderdag 9 april 2009

Zelfstandigenorganisatie Unizo kiest de kant van de onfortuinlijke Claudio uit 'Mijn Restaurant!'. Ze noemt de heisa die rond zijn persoon is ontstaan 'buiten proportie'. Claudio ligt sinds dinsdag onder vuur over de manier waarop hij zijn ober had ontslagen.

U


nizo benadrukt dat ze de manier waarop Claudio een ober ontsloeg niet goedkeurt, maar vraagt begrip voor de jonge chef. Indien het tot een rechtzaak komt, zal Unizo Claudio bijstaan en verzachtende omstandigheden inroepen.

De ober van het Kortrijkse restaurant Dell'Anno werd dinsdag voor het oog van de camera's ontslagen. Chef Claudio deed dat met een scheldtirade en vroeg de werknemer zelfs om zijn rugzak leeg te maken alvorens via de achterdeur te worden buitengestuurd.

Unizo vraagt om het ophef rond het incident te stoppen en dringt aan op begeleiding van de kandidaten van 'Mijn Restaurant!', zowel voor als achter de schermen.

Bron: nieuwsblad.be


Lees ook:
Kortrijk en Sint-Truiden genomineerd in 'Mijn Restaurant!'
Horeca-vakbond niet te spreken over ontslag in 'Mijn Restaurant'
Claudio uit 'Mijn Restaurant' riskeert juridische problemen na ontslag
Herbekijk 'Mijn Restaurant!'

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Lisa' - telenovelle (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Het verlegen meisje Lisa droomt van een job in een marketingbureau. Wanneer Jonas, de jongste zoon van de eigenaars van het marketingbureau 't Brouwhuis', uit Amerika terugkeert, wordt Lisa niet enkel smoorverliefd op hem, maar groeit ook haar hoop eindelijk aan het werk te kunnen bij dat bedrijf. Maar dit is buiten haar halfzus Katja gerekend. Die steelt het portfolio van Lisa en haalt op die manier zelf de job binnen.

'Lisa', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers