TV-Visie Trofee 2011: het aftellen kan beginnen!

woensdag 7 december 2011

Nog heel even geduld, maar gauw is het ťcht zo ver. Zeer binnenkort maken we de genomineerden bekend voor de jaarlijkse populariteitspoll van deze website: de TV-Visie Trofee. We hebben een keuzelijst samengesteld die bestaat uit vijf categorieŽn. En voor het eerst dit jaar echt ALLE programma's die ons zijn opgevallen. Aan jou de keuze om er de favoriet uit te pikken. Vijf categorieŽn met alleen maar het beste van het beste uit 2011. En jij mag kiezen!

De redactie van TV-Visie heeft na dagenlang topoverleg en compromissen sluiten een shortlist van genomineerden vastgelegd. Hoewel we er lang hebben over nagedacht en dikwijls stemmen hebben moeten tellen en hertellen is het ons toch gelukt. Niet één keer hebben we een bemiddelaar aangesteld. We hadden zelfs geen clarificateur nodig.Het is dus een evenwichtige lijst geworden in vijf categorieën.


Welke genomineerden volgens TV-Visie precies de crème de la crème van 2011 zijn, houden we nog even lekker voor onszelf. Maar de vijf categorieën waarin je binnenkort kan stemmen, verklappen we al wel graag:

  • Mannelijk Schermgezicht van 2011
  • Vrouwelijk Schermgezicht van 2011
  • TV-programma van 2011
  • De Flop van 2011
  • Het Meest Opmerkelijke TV-Visie nieuws van 2011

Meer keuze voor TV-programma van het Jaar!
De categorie TV-revelatie van het jaar hebben we dit jaar definitief vervangen door, simpelweg, TV-programma van het jaar. En we hebben ons, alleen voor deze categorie, niet beperkt tot 'slechts' 10 genomineerden. We hebben ALLE programmatitels die in de voornominaties van onze kernredactie voorkwamen, samen gegooid en kwamen zo tot een lijst van 32 genomineerden.

Er is in 2011 zoveel moois en opmerkelijks op televisie geweest. We wilden ons niet beperken tot een lijstje van 10 titels. Daarom in deze categorie voor het eerst een ruimere keuze. Aan JOU de keuze!

Bij wijze van opfrissing vind je alle winnaars van vorig jaar terug op onze speciale Trofee-subsite. De link staat al even rechts bovenaan in het hoofdmenu, maar je komt er ook door gewoon HIER te klikken. Binnenkort vind je op deze locatie ook het heuse stemformulier terug!


Lees ook:
TV-VISIE TROFEE 2010: DE RESULTATEN!

DOSSIER: TV-Visie Trofee 2011

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Hillary' (foto: Canvas/VRT - © hulu 2020)

In deze aflevering onderzoeken de documentairemakers hoe de Democratische kandidate van het establishment in 2016, Hillary Clinton, haar nationale debuut maakte in de jaren 90 en hoe ze een uitdagende transformatie onderging tot First Lady van de Verenigde Staten.

'Hillary: Becoming a Lady', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers