TV-Visie POLL: Kate Ryan wint halve finale!

donderdag 18 mei 2006

Het was te verwachten! Vlaanderen zit vanavond massaal achter zijn televisietoestel wanneer Kate Ryan n van de tien finaleplaatsen verovert. De meerderheid van de lezers van TV-Visie staat in ieder geval als n blok achter de Belgische inzending. Als het aan hen ligt wint Kate vanavond zonder veel moeite de halve finale!

Maar

liefst 57% van onze lezers is ervan overtuigd dat Kate Ryan haar 'Je t'adore' nog eens mag overdoen tijdens de finale op zaterdagavond. Net zoals de Europese bookmakers is het vertrouwen in Kate Ryan enorm groot. Niets nieuws onder de zon want ook ten tijde van Xandee was Vlaanderen zeker van een ereplaats. Hoe dat afliep weten we ondertussen allemaal.

Hopelijk doet Kate Ryan beter en wordt de kniezwengel binnenkort een Europese hype.

TV-Visie wil nog altijd jouw mening horen! Stem NU
en geniet vanavond zeker van de drie minuten Europese aandacht tijdens de halve finale van het Eurovisiesongfestival, om 21.00 uur op En.

DOSSIER: Eurosong 2006

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Blacklist@home' (foto: Ketnet - © VRT 2020)

Oona Coppens is twaalf jaar oud en wil met Tom Waes naar Engeland zeilen. En klein probleem: ze kan niet zeilen. En groot probleem: ook Tom kan niet zeilen. Op vier dagen tijd willen ze zichzelf klaarstomen voor de grote oversteek. Lukt het hen om het Kanaal over te zeilen?

'De Blacklist', om 20.10 uur op En.

Dossiers