TV-Visie interview : Veronique Flamand ( X Factor )

woensdag 19 oktober 2005

X Factor is in volle gang. Vorige week viel de uitermate sympathieke Véronique Flamand uit de race naar het platencontract van BMG. Tijdens uitzending 3 moest ze daarom ook tevreden zijn met een plaatsje in het publiek. Onze reporter Bart ging haar opzoeken en had met Véronique een babbeltje over het ultieme après-X Factor gevoel.


ONG>Hoe voelt het om nu in de tribunes te zitten, Véronique?
Dat vroegen ze me daarnet ook al. Ik sta hier met een vreemd gevoel. Ik had natuurlijk liever op het podium gestaan. Maar het zij zo. Ik leef wel heel hard met de overblijvende kandidaten mee. Dit stemuurtje is voor mij nu al bijna even spannend als vorige week. Want ik weet hoe de kandidaten zich nu voelen. Het is echt – zelfs voor mij nu – enorm spannend.

Vorige week zei je dat je ging nadenken over wat de toekomst ging brengen … Ben je er ondertussen al uitgekomen?
Ik ben deze week terug gaan werken. En het is niet zo evident om terug de rodedraad van je werk op te vatten na zo'n week. Het is zeker niet slecht, maar het is zeker anders. Maar elke afvaller gaat dit gevoel krijgen. Maar ik had de eer om op het X Factor-podium staan. En dan nog wel 2x. Ik heb coaches, die onvoorwaardelijk in mijn geloven. En deze week hebben de andere kandidaten mij onvoorwaardelijk gesteund. Ik heb hen gemist en zij hebben mij gemist.

Wat vond je van de show?
Heel goed. Je kan onmogelijk zeggen dat er iemand bij is die het niet kan. De één is al iets sterker dan de andere. Maar dat heb je in elke wedstrijd wel.

Wat heb je nu zelf geleerd?
Ik heb enorm veel toffe mensen leren kennen. Uit deze groep ga ik zeker een aantal mensen blijven zien. En dat gevoel is voor elke mens onbetaalbaar. Daarnaast heb ik geleerd dat zingen mijn leven is. Ook al is Jean Blaute mijn grootste fan niet. Dankzij X Factor weet ik dat er beroepsmensen zijn, die in mij geloven. En dat maakt je zowel als artieste en als mens een pak sterker.

DOSSIER: X Factor

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'F.C. De Kampioenen' - Het Gala van de Gouden K's 2017 (foto: TVvisie - © Timmy Vanheel 2018)

Billie is gezakt voor turnen en Pol vindt dat een ramp. Hij schakelt de Kampioenen in om Billie te laten ervaren dat sport tof is, met desastreuze gevolgen. Pascale vindt ondertussen dat Marc iets van zijn leven moet maken en zet hem aan tot solliciteren. Maar dat moet achter de rug van Bieke gebeuren, die de bemoeienissen van Pascale niet apprecieert.

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op Eén.

Dossiers