Telenet zoekt toenadering tot VMMa

zaterdag 14 mei 2005

Telenet overweegt zijn banden met de Vlaamse Mediamaatschappij (VMMa), de moederholding van onder meer VTM, aan te halen. Dat doet het telecombedrijf omdat gebleken is dat concurrent Belgacom een overeenkomst heeft met de VRT voor de uitzendrechten van het Belgische eersteklassevoetbal. De VMMa zou normaal gezien al Canal+ gedeeltelijk overnemen van Telenet, maar dat wordt nu herbekeken

Door

dat Belgacom met een monsterbod alle uitzendrechten voor het Belgische eersteklassevoetbal wist binnen te rijven en een deel doorverkoopt aan de VRT, ontstaan er grondige verschuivingen.

Zo overwegen Telenet en VMMa, die al onderhandelden over een gedeeltelijke overname van Canal+, om de banden nog meer aan te halen.

 

Bron: De Morgen

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

'American Pie' van Don McLean was zonder twijfel een van de meest kenmerkende singer-songwriter-lp's van 1971. De plaat, met als absolute hoogtepunten het titelnummer en 'Vincent', McLeans ontroerend huldebetoon aan Vincent Van Gogh, is een klassieker in het folkrockgenre. Don McLean zelf vertelt over de impact die het album destijds had op de babyboomgeneratie, maar ook over de relevantie ervan, tot op de dag van vandaag. Ook producer Ed Freeman en muzikant Jake Bugg komen aan het woord en we krijgen unieke beelden te zien van George Michael die het nummer 'The Grave' brengt.

'Classic Albums', om 22.45 uur op Canvas.

Dossiers