Telenet zoekt toenadering tot VMMa

zaterdag 14 mei 2005

Telenet overweegt zijn banden met de Vlaamse Mediamaatschappij (VMMa), de moederholding van onder meer VTM, aan te halen. Dat doet het telecombedrijf omdat gebleken is dat concurrent Belgacom een overeenkomst heeft met de VRT voor de uitzendrechten van het Belgische eersteklassevoetbal. De VMMa zou normaal gezien al Canal+ gedeeltelijk overnemen van Telenet, maar dat wordt nu herbekeken

Door

dat Belgacom met een monsterbod alle uitzendrechten voor het Belgische eersteklassevoetbal wist binnen te rijven en een deel doorverkoopt aan de VRT, ontstaan er grondige verschuivingen.

Zo overwegen Telenet en VMMa, die al onderhandelden over een gedeeltelijke overname van Canal+, om de banden nog meer aan te halen.

 

Bron: De Morgen

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Elke stad heeft pendelaars die elke dag naar de stad trekken, maar er zijn nog onverwachte pendelaars: wilde dieren die elke dag de stad intrekken op zoek naar voedsel. In deze aflevering ontdekken we dat deze dieren om te overleven met één poot in de wildernis moeten staan en met de andere in de stad. Voorbeelden hiervan zijn de zwartvoetpinguïn, het nijlpaard en de zwarte beer.

Driedelige BBC-natuurdocumentairereeks waarin onze steden bekeken worden vanuit het perspectief van de (wilde) dieren die erin leven.

'Wild Metropolis', om 21.05 uur op Canvas

Dossiers