Telenet zoekt toenadering tot VMMa

zaterdag 14 mei 2005

Telenet overweegt zijn banden met de Vlaamse Mediamaatschappij (VMMa), de moederholding van onder meer VTM, aan te halen. Dat doet het telecombedrijf omdat gebleken is dat concurrent Belgacom een overeenkomst heeft met de VRT voor de uitzendrechten van het Belgische eersteklassevoetbal. De VMMa zou normaal gezien al Canal+ gedeeltelijk overnemen van Telenet, maar dat wordt nu herbekeken

Door

dat Belgacom met een monsterbod alle uitzendrechten voor het Belgische eersteklassevoetbal wist binnen te rijven en een deel doorverkoopt aan de VRT, ontstaan er grondige verschuivingen.

Zo overwegen Telenet en VMMa, die al onderhandelden over een gedeeltelijke overname van Canal+, om de banden nog meer aan te halen.

 

Bron: De Morgen

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Midsomer Murders' (foto: Eén -  © VRT 2019)

Rechercheur Barnaby krijgt tijdens de plaatselijke danswedstrijd bezoek van zijn vader, een verwoed stijldansliefhebber. Als een journaliste dood in haar huis wordt aangetroffen, openen Barnaby en Winter het onderzoek dat hen naar de duistere praktijken achter de elegante faade van de stijldanswereld leidt. Daarbij krijgen ze te maken met een ernstig zieke magnaat, een Afghanistanveteraan en een ambitieuze dochter.

'Midsomer Murders', om 20.40 uur op En.

Dossiers