'Sterren op het ijs': Tanja en Anneleen in skate-off

woensdag 7 november 2007

Op Nederlandstalige muziek schaatsten de zes overgebleven koppels op hun best. Nu er toch al wat koppels zijn afgevallen wordt de druk voor de anderen veel groter. De kans om in de skate-off te zitten wordt dus ook elke week groter. Vrijdagavond krijgen Anneleen Liégeois en Tanja Dexters een laatste kans om al dan niet naar de volgende ronde te gaan.

Echt

e spectaculaire lifts, zoals bij Kelly Pfaff vorig jaar, kregen we tot hier toe nog niet echt te zien. Toch hebben de koppels de voorbije twee maanden al heel wat van hun kunnen laten zien. Greet Rouffaer traint meer dan zes uur per dag en dat merk je aan haar kür. Het gaat allemaal heel vlot, er zitten weinig fouten in en de bewegingen zijn tot in de details afgewerkt. Greet kan dus terecht rekenen op positieve commentaren van de jury. Vorige week kreeg Greet voor het eerst 36 punten in totaal, ook deze week mocht ze heel tevreden zijn met deze score. Stoffel Bollu bleef de jury verrassen en kreeg net als vorige week ook 36 punten. Een gedeelde eerste plaats dus.

Er wordt nogal wat commentaar gegeven op programma's waarbij de kijker het voor het zeggen heeft omdat het stemgedrag van de kijkers soms helemaal afwijkt van de professionele mening van een jury. Voorlopig lijken de kijkers zich week na week aan te sluiten bij de mening van de jury. Stoffel en Greet waren als eersten zeker van een plaats in de volgende ronde, net als Dean en Katerine. Voor Tanja en Anneleen was er slechter nieuws, vrijdagavond worden zij in de skate-off verwacht. Anneleen leek het nieuws beter op te vatten dan enkele weken geleden, toen barstte ze bijna in tranen uit. Ze is verlost van haar vervelende blessures en zal alles op alles zetten om door te gaan naar de volgende ronde. Tanja Dexters was het meest ontgoocheld. Ze zei dat het heel teleurstellend is om te horen dat de jury je kür niet goed vond, maar het is nog veel erger als de kijkers dat ook vinden.

Vrijdagavond weten we wie mag schaatsen in de disco-aflevering van volgende week.

DOSSIER: Sterren Op Het IJs

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo vier logo 4 logo

Anouk en Matthijs hebben last van keuzestress: door hun besluiteloosheid zijn ze al twee jaar op zoek naar een woning. Martijn en co to the rescue! Je kijkt deze zomer naar de Nederlandse versie van het populaire programma 'Blind Gekocht!'.

'Kopen Zonder Kijken', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers