'Sterren op het ijs': Stoffel en Katerine in skate-off

woensdag 28 november 2007

De aflevering van deze week stond helemaal in het teken van de winter. Voor de laatste drie koppels werd het extra spannend. In deze halve finale was er maar n iemand die rechtstreeks geplaatst is voor de finale van volgende week en dat is Dean. Stoffel en Katerine schaatsen vrijdagavond de skate-off.

De d

rie overblijvende koppels kregen het deze week niet gemakkelijk. Katerine kreeg vorige week voor haar tweede kr vier keer een tien van de jury. Het is dan ook niet vanzelfsprekend om het nog beter te doen. Samen met haar schaatspartner oefende Katerine zoveel ze kon. Haar kr van woensdagavond was iets minder goed als vorige week en van de jury kreeg ze dit keer maar n tien.

Dean was deze keer degene die met de meeste punten ging lopen. Hij kreeg van de jury voor zijn kr vier keer een tien. Ook de kijkers stemden massaal op Dean dus hij is al meteen zeker van een plaats in de finale volgende week. Voor Stoffel en Katerine wordt het nog spannend. Vrijdag schaatsen ze de skate-off en slechts n iemand kan naar de finale gaan.

DOSSIER: Sterren Op Het IJs

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Sky is the Limit' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

Guy neemt zijn Sona mee naar Monaco voor de bootshow. Terwijl Frederik fier en met grote passie zijn huis toont. Seka en Christian zakken af naar LA. Een nieuw seizoen, nieuwe gezichten.

'The Sky is the Limit', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers