'Sterren op het ijs': Stoffel en Anneleen in skate-off

woensdag 14 november 2007

De aflevering van woensdagavond stond volledig in het teken van disco. Sommigen herleefden bij dit thema, anderen voelden zich er minder goed bij en dat zag je natuurlijk tijdens de kür. Voor Anneleen en Stoffel is het nog niet gedaan, zij mogen zich vrijdag in de skate-off bewijzen.

Dean

deed het de voorbije weken al heel goed, maar woensdagavond schaatste hij uitstekend. Weer kreeg hij van de jury vier keer een negen. Dit keer was hij ook de enige met zoveel punten, meestal moet Dean zijn eerste plaats delen met Greet Rouffaer. Greet straalde niet het plezier van schaatsen uit zoals de vorige weken, het muziekgenre lag haar niet. Greet stond tot hier toe al bijna altijd op de eerste plaats maar nu mocht ze tevreden zijn met een voorlaatste plaats.

De kijkers moesten natuurlijk ook nog stemmen. Al sinds het begin van het programma is gebleken dat de kijkers het meestal eens zijn met de keuze van de jury, ook dit keer was dat niet anders. Anneleen Liégeois werd als eerste genoemd, maar spijtig genoeg niet om naar de volgende ronde te gaan. Anneleen schaatst vrijdag de skate-off al voor de derde keer op rij. Dean kreeg beter nieuws, hij was meteen zeker van een plaats in de volgende ronde, net als Katerine. Het werd spannend toen het nog tussen Greet en Stoffel ging maar uiteindelijk kozen de kijkers voor Greet en moet Stoffel naar de skate-off.

Blijven de kijkers Anneleen week na week steunen? Of zal meisjesidool Stoffel met de meeste stemmen gaan lopen?

Vrijdagavond weten we wie van de twee naar de volgende ronde mag.

DOSSIER: Sterren Op Het IJs

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chaussée d'Amour' (foto: © TELENET/Vier 2018)

Ludo en Sam ontdekken nieuwe aanwijzingen over wie er twintig jaar geleden betrokken was bij de moord op Allaire. Sylvia en Jérôme kunnen het steeds beter met elkaar vinden en plannen een etentje. Willy doet ondertussen zaken met een Albanese pooier.

'Chaussée d'Amour', om 22.40 uur op VIER.

Dossiers