'Sterren Op Het Ijs': Anneleen en Dirk in skate-off

woensdag 17 oktober 2007

De vierde aflevering van 'Sterren Op Het Ijs' zit er weer op en de kandidaten voelen zich al iets meer op hun gemak tijdens het schaatsen. Ook de jury beseft dat er week na week meer vooruitgang geboekt wordt en deelt dus al eens iets hogere punten uit. Twee koppels kunnen nog niet uitrusten want zij worden vrijdag verwacht voor de skate-off.

Het

thema van deze week was 'Typisch Belgisch'. De kandidaten kozen allemaal muziek van Belgische muzikanten om hun kür aan het publiek voor te stellen. Enkele uitschieters waren Stoffel en Dean, zij proberen steeds meer acrobatische elementen in hun kür te brengen. Iets minder goed ging het bij Dirk en Anneleen. Ze kregen niet al te veel punten van de jury en ook de kijkers waren blijkbaar niet onder de indruk. Vrijdagavond mogen ze in de skate-off nog een laatste keer hun kür laten zien. De kijkers beslissen dan wie van hen er mag door gaan naar de volgende ronde.

Anneleen haar deelname aan 'Sterren Op Het Ijs' ging niet over rozen. Bij de voorbereidingen voor de tweede aflevering kwam ze meermaals ten val waardoor ze o.a. een scheur in haar buikspieren opliep. Ze probeerde er tijdens de live-uitzending toch het beste van te maken en zowel de kijkers als de jury zagen het door de vingers dat ze niet voluit kon schaatsen. Dirk Tieleman kreeg dan weer veel commentaar over zijn deelname aan het programma, niet alleen vanwege zijn leeftijd maar ook omdat het geen programma voor hem zou zijn. Dirk trok zich nooit iets aan van de commentaar en kwam telkens zonder kleerscheuren in de volgende ronde terecht.

Vrijdagavond wordt het dus spannend. Blijven de kijkers stemmen voor Dirk Tieleman, ook al gaat het schaatsen nog niet zo goed? Of kiezen de kijkers voor de jonge Anneleen?

DOSSIER: Sterren Op Het IJs

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chaussée d'Amour' (foto: © TELENET/Vier 2018)

Ludo en Sam ontdekken nieuwe aanwijzingen over wie er twintig jaar geleden betrokken was bij de moord op Allaire. Sylvia en Jérôme kunnen het steeds beter met elkaar vinden en plannen een etentje. Willy doet ondertussen zaken met een Albanese pooier.

'Chaussée d'Amour', om 22.40 uur op VIER.

Dossiers