'Sterren op het ijs': Davy Brocatus opnieuw afgevoerd

woensdag 19 september 2007

Het schaatsen lijkt niet goed te lukken voor Davy Brocatus. Nadat het jurylid uit 'Sterren op de Dansvloer' al eens buiten strijd was na een zware valpartij, is hij gisteren opnieuw afgevoerd naar het ziekenhuis.

De d

eelnemers van 'Sterren op het ijs' zijn momenteel druk aan het trainen voor de startaflevering van volgende week woensdag. Gisteren kwam Davy Brocatus opnieuw zwaar ten val tijdens zijn trainingsmoment. Met een bloedende wenkbrauw en pijn aan de schouder werd hij onmiddellijk met een ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis van Duffel.

Het is dan ook maar zeer de vraag of Davy zal kunnen aantreden volgende week woensdag. Eind deze week worden er foto's gemaakt en zal duidelijk worden of er iets ernstig aan de hand is met zijn schouder. Tot dan heeft hij van de artsen een trainingsverbod gekregen. Wordt vervolgd...

LEES OOK: Exit Davy Brocatus na valpartij 'Sterren op het ijs'?

Bron: HLN

DOSSIER: Sterren Op Het IJs

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo vier logo 4 logo

Anouk en Matthijs hebben last van keuzestress: door hun besluiteloosheid zijn ze al twee jaar op zoek naar een woning. Martijn en co to the rescue! Je kijkt deze zomer naar de Nederlandse versie van het populaire programma 'Blind Gekocht!'.

'Kopen Zonder Kijken', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers