'Sterren op het ijs': Davy Brocatus opnieuw afgevoerd

woensdag 19 september 2007

Het schaatsen lijkt niet goed te lukken voor Davy Brocatus. Nadat het jurylid uit 'Sterren op de Dansvloer' al eens buiten strijd was na een zware valpartij, is hij gisteren opnieuw afgevoerd naar het ziekenhuis.

De d

eelnemers van 'Sterren op het ijs' zijn momenteel druk aan het trainen voor de startaflevering van volgende week woensdag. Gisteren kwam Davy Brocatus opnieuw zwaar ten val tijdens zijn trainingsmoment. Met een bloedende wenkbrauw en pijn aan de schouder werd hij onmiddellijk met een ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis van Duffel.

Het is dan ook maar zeer de vraag of Davy zal kunnen aantreden volgende week woensdag. Eind deze week worden er foto's gemaakt en zal duidelijk worden of er iets ernstig aan de hand is met zijn schouder. Tot dan heeft hij van de artsen een trainingsverbod gekregen. Wordt vervolgd...

LEES OOK: Exit Davy Brocatus na valpartij 'Sterren op het ijs'?

Bron: HLN

DOSSIER: Sterren Op Het IJs

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Eric Randall is een bekende schrijver van boeken over hoe je best single zou moeten blijven. Hij heeft het bovendien niet echt voor Kerstmis en alles wat er bij te kijken komt. Dit jaar moet hij op zijn neefje en nichtje passen wanneer hun ouders er niet zijn. Met de hulp van zijn buurvrouw April Stewart leert hij de liefde te vinden en in de kerstsfeer te komen.

'Christmas Next Door', film uit 2017 met oa. Jesse Metcalfe, om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers