Redwan uit 'Temptation Island' blijft in de cel

dinsdag 21 april 2009

Redwan El Bakkali, één van de populaire vrijgezellen van het VT4-programma 'Temptation Island, de zeven hoofdzonden', blijft in de cel. De raadkamer van Turnhout heeft ondertussen zijn aanhouding bevestigd.

V


orige woensdag werd El Bakkali aangehouden door de onderzoeksrechter in Turnhout. Er worden hem onder meer internetcriminaliteit, valse aangifte, misbruik van vertrouwen, afpersing en belaging ten laste gelegd.

De feiten dateren van eind 2008, begin 2009. Bakkali heeft de meeste feiten bekend.

Bron: Het Nieuwsblad


Lees ook:
Vrijgezel 'Temptation Island' achter de tralies

DOSSIER: 'Temptation Island: De 7 Hoofdzonden' (VT4)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

De marginale familie Flodder woont al jaren op een gifbelt, maar kan dankzij de tussenkomst van sociaal werker Sjakie verhuizen naar een leegstaande villa in een residentiële wijk. De drie zonen hebben heel wat op hun kerfstok en dochter Kees neemt het niet zo nauw met de goede zeden. Het zal ma Flodder worst wezen, zolang ze maar illegaal jenever kan stoken in haar kelder. Kees brengt het hoofd van de buurman op hol, terwijl Johnny een verhouding begint met een buurtbewoonster. Haar echtgenoot, een keiharde commandant van een tankbataljon, laat het hier niet bij en begint zijn eigen oorlog tegen de nietsvermoedende Flodders...

'Flodder', om 20.35 uur op Q2.

Dossiers