Rebekka uit 'Mijn Restaurant' zwanger van Adi

dinsdag 12 januari 2010

Goed nieuws voor Rebekka Mariani en Adi Jeng, het koppel dat verliefd werd tijdens het laatste seizoen van 'Mijn Restaurant!'. Het jonge koppeltje verwacht hun eerste kindje!

Het liefdesverhaal begon in de keuken van restaurant 'Fleur Délice' in Diest, één van de vijf restaurants uit het tweede seizoen van het populaire vtm-programma 'Mijn Restaurant!'. Rebekka baatte samen met haar zus 'Fleur Délice' uit, Adi was één van de medewerkers in de keuken.

Na het 'Mijn Restaurant!'-avontuur openden Rebekka en Adi hun eigen zaak, brasserie 'Ons Restaurant' in Kasteel Bischoppenhof in Deurne.

'Dit was niet gepland, maar we zijn ongelofelijk in de wolken', verklaart het koppel deze week in Story.

Bron: De Standaard


Herbekijk 'Mijn Restaurant!'

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

'American Pie' van Don McLean was zonder twijfel een van de meest kenmerkende singer-songwriter-lp's van 1971. De plaat, met als absolute hoogtepunten het titelnummer en 'Vincent', McLeans ontroerend huldebetoon aan Vincent Van Gogh, is een klassieker in het folkrockgenre. Don McLean zelf vertelt over de impact die het album destijds had op de babyboomgeneratie, maar ook over de relevantie ervan, tot op de dag van vandaag. Ook producer Ed Freeman en muzikant Jake Bugg komen aan het woord en we krijgen unieke beelden te zien van George Michael die het nummer 'The Grave' brengt.

'Classic Albums', om 22.45 uur op Canvas.

Dossiers