Peter Vandermeersch stuurt Linda De Win naar huis!

dinsdag 5 januari 2010

'Het is gebeurd!' Na een zenuwslopend finalespel is er een einde gekomen aan de zegetocht van de onoverwinnelijke Linda De Win. Hierdoor verloor ze ook haar kans om een nieuw record te vestigen. Zelfs presentator Erik Van Looy was zo van slag dat hij op het einde van de aflevering de naam van Linda niet meer wist.

Wie stopt de onklopbare Linda De Win? Het was de voorbije weken iedere ochtend het gesprek van de dag geworden. Elf afleveringen na elkaar bleef de VRT-journaliste onoverwinnelijk. Maar Peter Vandermeersch, algemeen hoofdredacteur van De Standaard en Het Nieuwsblad, zorgde dinsdagavond dat Linda De Win geen nieuw record kon vestigen. Zij hoort vanaf nu wel tot het selecte clubje van kandidaten met 11 deelnames achter hun naam.

Stuur Peter Vandermeersch ook Das Pop-zanger Bent Van Looy binnenkort naar huis? Dat wordt misschien woensdagavond al duidelijk. Dan is het voor het eerst sinds lang opnieuw een volledig mannelijke aflevering met Peter Vandermeersch, Bent Van Looy en Raf Walschaerts als kandidaten en het komische duo Mark Eyskens en Philippe Geubels als jury.

'De Slimste Mens ter Wereld', woensdag 6 januari rond 22.00 uur op Eén.Lees ook:
'Slimste Mens'-brein Sam De Graeve verdedigt Linda De Win

DOSSIER: De Slimste Mens ter Wereld (2009-2010)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers