Nu ook op computer tv kijken met 'TV Overal' van Belgacom TV

vrijdag 1 juli 2011

Het Belgacom TV-aanbod voor thuis is gekend: tot 180 zenders, gratis Belgisch voetbal, tv-gids, opnamefunctie (PVR), een catalogus op aanvraag (1300 films). Daar komt nu een nieuwe dimensie bij met het aanbod 'TV Overal': waar ook een Belgacom TV-klant zich bevindt, tv kijken kan voortaan op een tv, een tablet of een smartphone (via Wifi thuis of onderweg via Wifi en bovendien ook via 3G op het Belgisch grondgebied). Over enkele weken kan men ook tv kijken op een vaste of draagbare pc.

Voortaan kan men dus overal tv kijken: in de tram, in het park, op café,... De Android-applicatie ‘TV Overal’ is nu al beschikbaar, Apple-gebruikers moeten nog even wachten op de validering door Apple.
 
TV Overal omvat de volgende diensten:


  • Tot 14 tv-zenders in een eerste fase, het aanbod zal groeien. (één, Canvas/Ketnet, Acht, Nick Jr, Belgacom Zoom, RTL TVI, Club RTL, Plug, Trace, Canal J, MCM, Tiji, AB3, AB4)
  • Voor het seizoen 2011-2012 de Multilive uit de Jupiler League, elke week twee wedstrijden uit de Portugese Liga en andere Europese topwedstrijden (Valencia- AS Roma op 12 augustus, Real Madrid - Galatasaray op 24 augustus)
  • Exclusieve content zoals nu zaterdag de uitzending op Belgacom TV (kanaal 11 of 78) van de concerten van Ozark Henry (19.45u), Arsenal (20.45 u) en Selah Sue (22.15 u) en de rechtstreekse uitzending van het concert van Coldplay (23.15 u) in Werchter.
  • Op aanvraag: 34 films (13 NL en 21 FR) om te beginnen, de catalogus zal groeien
  • Toegang tot de Belgacom TV-gids (+ mogelijkheid om de tv-gids te personaliseren)
  • Exclusief voor Belgacom TV-klanten: opnames op Belgacom TV programmeren van op afstand

 
De hele zomer lang kunnen alle Belgacom TV-klanten TV Overal gratis testen, in afwachting van de commerciële start in oktober. Zelfs de films op aanvraag die in het aanbod zijn begrepen, zijn tijdens de testfase gratis te bekijken. Proximusklanten met een Internet On GSM of Mobile Internetoptie kunnen ook één uur per maand gratis tv kijken op het 3 G-netwerk. Voor de andere klanten hangt dit af van het bij hun abonnement inbegrepen volume.
 
Tijdens de testperiode kunnen de klanten hun opmerkingen en voorstellen achterlaten op een speciaal forum van de Belgacom Community (http://community.belgacom.be). Rekening houdend met hun reacties kan Belgacom haar TV Overal –aanbod nog verder verbeteren.

Persbericht Belgacom
http://www.belgacom.be

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Een meisje wordt verkracht, de dader is onvindbaar. Wanneer er 's nachts opnieuw een oproep binnenkomt van een aanranding wordt de dader herkend door de slachtoffers. Alle beschikbare eenheden gaan op jacht. Het wijkteam snelt te hulp naar een oude man die levenloos langs de kant van de weg ligt. Een jonge vrouw wordt door haar vader dood aangetroffen op haar appartement, de terreinondersteuner leidt zijn team bij het onderzoek naar een verdacht overlijden. In het wijkkantoor komt een vrouw aangifte doen van seksueel misbruik, ze werd als kind door twee mannen misbruikt en heeft het daar nog steeds zeer moeilijk mee.

'Politie 24/7', om 21.10 uur op En.

Dossiers