'Mijn Restaurant' start opnieuw! Wat moet je allemaal weten?

dinsdag 3 maart 2009

Rebekka en Deborah, Claudio en GaŽlle, Ben en Dominique, Ann en Tom, Chris en Wendy... Het zijn voorlopig onbekende namen, maar na vanavond zijn ze de nieuwe 'talk of the town'. Vtm start vanavond met de tweede reeks van 'Mijn Restaurant', TV-Visie houdt je op de hoogte. Wat moet jij allemaal weten?

D


e vijf duo's zijn al enige weken bezig in hun restaurant. Dit jaar staat er veel op het spel: slechts ťťn restaurant mag open blijven, alle anderen sluiten definitief hun deuren. Maar wie zijn die vijf duo's die deze spannende strijd aangaan? En waar openen ze hun restaurant? Hier alvast een overzicht van de duo's en hun locaties.

Dat de start van het tweede seizoen van 'Mijn Restaurant' niet onopgemerkt voorbij gaat, is nu al zeker. Voor Claudio en GaŽlle (Kortrijk) is het nog niet zeker of hun restaurant wel mag openen. De werken aan het pand in Kortrijk werden onlangs stilgelegd door problemen met de bouwvergunning. Als die niet opgelost geraken, moet vtm op zoek naar een andere oplossing. In Het Nieuwsblad verklaart vtm dat de procedure loopt en dat Claudio en GaŽlle de belofte hebben gekregen om met 'gelijke wapens' aan 'Mijn Restaurant' te kunnen beginnen. Wordt vervolgd...

De beoordeling van de duo's ligt opnieuw in handen van Dirk De Prins, Christel Cabanier en Peter Goossens. Deze culinaire jury wikt en weegt de restaurants en hun uitbaters. Samen met de stem van de kijker wordt er beslist wie zijn deuren definitief moet sluiten.

TV-Visie bundelt alle nieuwtjes over 'Mijn Restaurant' in een handig dossier. Zo mist u ook dit jaar niets van 'Mijn Restaurant'!

Steek jouw favoriet koppel voor het eerst een hart onder de riem en stem NU in onze TV-Visie Poll.

Wat vind jij van het nieuwe seizoen 'Mijn Restaurant'?
Reageer in het TV-Visie Forum

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Uit de Kleren' (foto: VTM 2 - © DPG Media 2021)

Aan de hand van opdrachten en vragen via een scherm leren de kandidaten in 30 minuten elkaar beter kennen. Zullen ze na dat half uur hun kleren weer aantrekken of blijven ze nog wat langer in bed om elkaar nog wat beter te leren kennen? De eerste duo's zijn Tori & Niels, Athita & Dean en Angelo en Femke.

'Uit de Kleren', om 21.45 uur bij VTM.

Dossiers