'Mijn Restaurant!': Onze lezers gunnen Ann en Tom de vrijstelling!

donderdag 16 april 2009

De voorbije uren en dagen werd een spannende strijd geleverd tussen de bezoekers van TV-Visie. Onze poll-vraag rond de vrijstelling in 'Mijn Restaurant!' lokte een massa bezoekers, goed voor meer dan 10.000 stemmen.

O


p bepaalde momenten leek het wel op een spelletje ping-pong. De koppositie in onze poll werd regelmatig gewisseld tussen Ann & Tom en GaŽlle & Claudio. Onze lezers voorspellen echter dat restaurant Biggareaux uit Sint-Truiden vanavond de vrijstelling voor de eerste sluiting in de wacht zal slepen. Ann en Tom konden 51% van de stemmen achter hun naam zetten, in absolute cijfers goed voor 5153 stemmen. In totaal brachten 10047 bezoekers een stem uit op de TV-Visie Poll.

Maar de uitslag is zeer nipt en ook toen we om 15.00 uur de poll afsloten, kwamen er nog steeds nieuwe stemmen binnen. Hier op de redactie vermoeden we dan ook dat echte voting van 'Mijn Restaurant!' eveneens een nek-aan-nek-race zal worden. Het antwoord krijgen we vanavond, vanaf 21.30 uur op vtm!

Stem ook in onze nieuwe poll: Welk voorjaarsprogramma is jouw favoriet?

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook


Lees ook:
Opnieuw opschudding rond onwettig ontslag in 'Mijn Restaurant'
Ann en Tom uit 'Mijn Restaurant!' lezen TV-Visie
'Mijn Restaurant!': Wie krijgt de vrijstelling?

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Lisa' - telenovelle (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Het verlegen meisje Lisa droomt van een job in een marketingbureau. Wanneer Jonas, de jongste zoon van de eigenaars van het marketingbureau 't Brouwhuis', uit Amerika terugkeert, wordt Lisa niet enkel smoorverliefd op hem, maar groeit ook haar hoop eindelijk aan het werk te kunnen bij dat bedrijf. Maar dit is buiten haar halfzus Katja gerekend. Die steelt het portfolio van Lisa en haalt op die manier zelf de job binnen.

'Lisa', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers