'Mijn Restaurant' keert niet terug naar Gent

dinsdag 20 januari 2009

Het tweede seizoen van het vtm-programma 'Mijn Restaurant' is in volle voorbereiding. Net zoals vorig jaar zullen vijf duo's, n in elke provincie, de uitdaging aangaan om een eigen restaurant op te starten. En ding is nu al zeker, in Oost-Vlaanderen keert 'Mijn Restaurant' niet terug naar Gent. De producent koos voor een locatie in Wetteren.

Weke

lijks minstens n miljoen kijkers, 'Mijn Restaurant' is mooie reclame voor de vijf verschillende steden. En met een beetje geluk lokt het restaurant ook nog een massa nieuwsgierige dagjestoeristen.

Voor Gent zal dit niet meer het geval zijn. De producent koos in Oost-Vlaanderen voor een locatie in Wetteren. 'Zeer jammer, want het programma heeft voor extra dagjestoeristen gezorgd', aldus de Gentse horecacoach Bart Inghelbrecht.

'Je kan niet ontkennen dat het vtm-programma een meerwaarde gehad heeft voor onze stad. Misschien tijdelijk, maar al die beelden van Gent in primetime op vtm, dat is onbetaalbare reclame', klinkt het in Gent.

Welke andere steden geselecteerd zijn, is nog niet bekend.

Bron: Het Nieuwsblad

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Midsomer Murders' (foto: Eén -  © VRT 2019)

Rechercheur Barnaby krijgt tijdens de plaatselijke danswedstrijd bezoek van zijn vader, een verwoed stijldansliefhebber. Als een journaliste dood in haar huis wordt aangetroffen, openen Barnaby en Winter het onderzoek dat hen naar de duistere praktijken achter de elegante faade van de stijldanswereld leidt. Daarbij krijgen ze te maken met een ernstig zieke magnaat, een Afghanistanveteraan en een ambitieuze dochter.

'Midsomer Murders', om 20.40 uur op En.

Dossiers