'Mijn Restaurant' keert niet terug naar Gent

dinsdag 20 januari 2009

Het tweede seizoen van het vtm-programma 'Mijn Restaurant' is in volle voorbereiding. Net zoals vorig jaar zullen vijf duo's, één in elke provincie, de uitdaging aangaan om een eigen restaurant op te starten. Eén ding is nu al zeker, in Oost-Vlaanderen keert 'Mijn Restaurant' niet terug naar Gent. De producent koos voor een locatie in Wetteren.

Weke

lijks minstens één miljoen kijkers, 'Mijn Restaurant' is mooie reclame voor de vijf verschillende steden. En met een beetje geluk lokt het restaurant ook nog een massa nieuwsgierige dagjestoeristen.

Voor Gent zal dit niet meer het geval zijn. De producent koos in Oost-Vlaanderen voor een locatie in Wetteren. 'Zeer jammer, want het programma heeft voor extra dagjestoeristen gezorgd', aldus de Gentse horecacoach Bart Inghelbrecht.

'Je kan niet ontkennen dat het vtm-programma een meerwaarde gehad heeft voor onze stad. Misschien tijdelijk, maar al die beelden van Gent in primetime op vtm, dat is onbetaalbare reclame', klinkt het in Gent.

Welke andere steden geselecteerd zijn, is nog niet bekend.

Bron: Het Nieuwsblad

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Kan Iedereen Nog Volgen?' (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Deze zomer herhaalt VTM afleveringen van enkele (komische) succesprogramma's. En deze week is 'Kan Iedereen Nog Volgen?' aan de beurt. In deze aflevering reizen panelleden Sven De Ridder, Jacques Vermeire, Ruth Beeckmans en Bart Cannaerts samen met Lieven Scheire naar waar geen mens ooit is geweest: de toekomst.

'Kan Iedereen Nog Volgen?', om 21.40 uur op VTM.

Dossiers