'Mijn Restaurant' keert niet terug naar Gent

dinsdag 20 januari 2009

Het tweede seizoen van het vtm-programma 'Mijn Restaurant' is in volle voorbereiding. Net zoals vorig jaar zullen vijf duo's, n in elke provincie, de uitdaging aangaan om een eigen restaurant op te starten. En ding is nu al zeker, in Oost-Vlaanderen keert 'Mijn Restaurant' niet terug naar Gent. De producent koos voor een locatie in Wetteren.

Weke

lijks minstens n miljoen kijkers, 'Mijn Restaurant' is mooie reclame voor de vijf verschillende steden. En met een beetje geluk lokt het restaurant ook nog een massa nieuwsgierige dagjestoeristen.

Voor Gent zal dit niet meer het geval zijn. De producent koos in Oost-Vlaanderen voor een locatie in Wetteren. 'Zeer jammer, want het programma heeft voor extra dagjestoeristen gezorgd', aldus de Gentse horecacoach Bart Inghelbrecht.

'Je kan niet ontkennen dat het vtm-programma een meerwaarde gehad heeft voor onze stad. Misschien tijdelijk, maar al die beelden van Gent in primetime op vtm, dat is onbetaalbare reclame', klinkt het in Gent.

Welke andere steden geselecteerd zijn, is nog niet bekend.

Bron: Het Nieuwsblad

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Lisa' - telenovelle (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Het verlegen meisje Lisa droomt van een job in een marketingbureau. Wanneer Jonas, de jongste zoon van de eigenaars van het marketingbureau 't Brouwhuis', uit Amerika terugkeert, wordt Lisa niet enkel smoorverliefd op hem, maar groeit ook haar hoop eindelijk aan het werk te kunnen bij dat bedrijf. Maar dit is buiten haar halfzus Katja gerekend. Die steelt het portfolio van Lisa en haalt op die manier zelf de job binnen.

'Lisa', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers