'Mijn Restaurant!': Dell'Anno volgeboekt tot finale

dinsdag 28 april 2009

Eén wedstrijd hebben Claudio en Gaëlle alvast gewonnen. Moest de winst van 'Mijn Restaurant!' afhangen van het aantal boekingen, dan was het koppel uit Kortrijk nu al zeker van de eindoverwinning. Restaurant Dell'Anno is volzet tot aan de finale van het programma.

Bell

en om te reserveren heeft geen zin meer. Restaurant Dell'Anno is al enig restaurant van de vijf duo's helemaal volzet. Claudio en Gaëlle hebben een antwoordapparaat geïnstalleerd om ontgoochelde klanten af te wijzen.

Maar chef-kok Claudio blijft nuchter onder dit succes. 'De kijker bepaalt welk restaurant moet sluiten. En zesduizend tevreden klanten, het totaal tot aan de finale, wegen niet op tegen één miljoen telivisiekijkers', aldus Claudio.

Ook over de toekomst heeft het koppel al nagedacht. Als ze naast de hoofdprijs grijpen, willen ze vrij snel een nieuw restaurant openen. 'Liefst in Kortrijk', vertelt Claudio. 

En dan kan de naam wel eens een twistpunt werd. Volgens het contract met de deelnemers mogen de duo's de huidige naam van het restaurant niet overnemen bij eventuele heropening op een andere locatie. Claudio is er echter gerust in: 'Ik denk niet dat het juridisch mogelijk is om me te verbieden mijn eigen familienaam te gebruiken'.   (Bron: Het Nieuwsblad)

Wie moet volgens jou de deuren sluiten? 
Turnhout of Sint-Niklaas?
Stem NU in de TV-Visie poll!

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook


Lees ook:
Opnieuw coaching voor genomineerden in 'Mijn Restaurant!'
'Mijn Restaurant!' poll: Wie moet sluiten? Sint-Niklaas of Turnhout?
Herbekijk 'Mijn Restaurant!'

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'F.C. De Kampioenen' - Het Gala van de Gouden K's 2017 (foto: TVvisie - © Timmy Vanheel 2018)

DDT heeft een mooie vrouw leren kennen: Lea De Wilde. Ondertussen zit Boma, tot grote ergernis van Bieke, weer achter Pascale aan. Als Boma Lea De Wilde leert kennen laat hij Pascale vallen. Carmen brengt de andere vrouwen op het idee een list te verzinnen om die Lea ten val te brengen.

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op Eén.

Dossiers