'Mijn Restaurant!': Dell'Anno volgeboekt tot finale

dinsdag 28 april 2009

Eťn wedstrijd hebben Claudio en GaŽlle alvast gewonnen. Moest de winst van 'Mijn Restaurant!' afhangen van het aantal boekingen, dan was het koppel uit Kortrijk nu al zeker van de eindoverwinning. Restaurant Dell'Anno is volzet tot aan de finale van het programma.

Bell

en om te reserveren heeft geen zin meer. Restaurant Dell'Anno is al enig restaurant van de vijf duo's helemaal volzet. Claudio en GaŽlle hebben een antwoordapparaat geÔnstalleerd om ontgoochelde klanten af te wijzen.

Maar chef-kok Claudio blijft nuchter onder dit succes. 'De kijker bepaalt welk restaurant moet sluiten. En zesduizend tevreden klanten, het totaal tot aan de finale, wegen niet op tegen ťťn miljoen telivisiekijkers', aldus Claudio.

Ook over de toekomst heeft het koppel al nagedacht. Als ze naast de hoofdprijs grijpen, willen ze vrij snel een nieuw restaurant openen. 'Liefst in Kortrijk', vertelt Claudio. 

En dan kan de naam wel eens een twistpunt werd. Volgens het contract met de deelnemers mogen de duo's de huidige naam van het restaurant niet overnemen bij eventuele heropening op een andere locatie. Claudio is er echter gerust in: 'Ik denk niet dat het juridisch mogelijk is om me te verbieden mijn eigen familienaam te gebruiken'.   (Bron: Het Nieuwsblad)

Wie moet volgens jou de deuren sluiten? 
Turnhout of Sint-Niklaas?
Stem NU in de TV-Visie poll!

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook


Lees ook:
Opnieuw coaching voor genomineerden in 'Mijn Restaurant!'
'Mijn Restaurant!' poll: Wie moet sluiten? Sint-Niklaas of Turnhout?
Herbekijk 'Mijn Restaurant!'

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

De begaafde student Ben wil geneeskunde gaan studeren aan de universiteit van Harvard. Maar daarvoor moet hij een studiebeurs in de wacht zien te slepen. Hij verdeelt zijn tijd tussen zijn studies, zijn baantje in een kleerwinkel en zijn vrienden Miles en Cam. Op een dag komt hij in een clubje terecht voor begaafde studenten. Die houden zich voornamelijk bezig met het uitdokteren van een onfeilbare methode om te winnen bij blackjack. Zo willen ze naar Las Vegas trekken om er gigantische sommen geld te winnen. Ben is al snel gewonnen voor dit plan en hij neemt steeds grotere risico's om veel geld te verdienen en om zo naar Harvard te kunnen.

'21', film uit 2008 met oa. Kevin Spacey, om 20.40 uur op VTM 3.

Dossiers