'Mijn Restaurant': de koppels zoeken keuken- en zaalpersoneel

vrijdag 13 maart 2009

Over enkele weken kunnen we met eigen ogen het resultaat van de noeste arbeid van de duo's van 'Mijn Restaurant!' zien en onze smaakpapillen laten verwennen, want dan openen de restaurants de deuren. Maar eerst moet er nog personeel gezocht worden. Zaterdag is het dé grote sollicitatiedag!

A


lle duo's van 'Mijn Restaurant!' zijn vastbesloten om van hun zaak dé culinaire hot spot van de stad te maken en zijn daarom op zoek naar deskundig keuken- en zaalpersoneel die er keihard tegenaan willen gaan en hun steentje willen bijdragen om er een succesverhaal van te maken.

Op zaterdag 14 maart 2009 tussen 10.00 en 18.00 kan iedereen die geïnteresseerd is in een job in de horeca op sollicitatiegesprek gaan.

 • Rebekka & Deborah:
  Markt 23 in 3290 Diest
 • Wendy & Chris:
  Paterstraat 24 in 2300 Turnhout
 • Ann & Tom:
  Diesterstraat 44 in 3800 St Truiden
 • Dominique & Ben:
  Apostelstraat 3 in 9100 St Niklaas
 • Gaëlle & Claudio:
  Sint Maartenskerkhof 8 in 8500 Kortrijk

Wie is jouw favoriet koppel? Stem NU in onze TV-Visie Poll.

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Elke stad heeft pendelaars die elke dag naar de stad trekken, maar er zijn nog onverwachte pendelaars: wilde dieren die elke dag de stad intrekken op zoek naar voedsel. In deze aflevering ontdekken we dat deze dieren om te overleven met één poot in de wildernis moeten staan en met de andere in de stad. Voorbeelden hiervan zijn de zwartvoetpinguïn, het nijlpaard en de zwarte beer.

Driedelige BBC-natuurdocumentairereeks waarin onze steden bekeken worden vanuit het perspectief van de (wilde) dieren die erin leven.

'Wild Metropolis', om 21.05 uur op Canvas

Dossiers