'Mijn Restaurant': de koppels zoeken keuken- en zaalpersoneel

vrijdag 13 maart 2009

Over enkele weken kunnen we met eigen ogen het resultaat van de noeste arbeid van de duo's van 'Mijn Restaurant!' zien en onze smaakpapillen laten verwennen, want dan openen de restaurants de deuren. Maar eerst moet er nog personeel gezocht worden. Zaterdag is het dť grote sollicitatiedag!

A


lle duo's van 'Mijn Restaurant!' zijn vastbesloten om van hun zaak dť culinaire hot spot van de stad te maken en zijn daarom op zoek naar deskundig keuken- en zaalpersoneel die er keihard tegenaan willen gaan en hun steentje willen bijdragen om er een succesverhaal van te maken.

Op zaterdag 14 maart 2009 tussen 10.00 en 18.00 kan iedereen die geÔnteresseerd is in een job in de horeca op sollicitatiegesprek gaan.

 • Rebekka & Deborah:
  Markt 23 in 3290 Diest
 • Wendy & Chris:
  Paterstraat 24 in 2300 Turnhout
 • Ann & Tom:
  Diesterstraat 44 in 3800 St Truiden
 • Dominique & Ben:
  Apostelstraat 3 in 9100 St Niklaas
 • GaŽlle & Claudio:
  Sint Maartenskerkhof 8 in 8500 Kortrijk

Wie is jouw favoriet koppel? Stem NU in onze TV-Visie Poll.

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

De begaafde student Ben wil geneeskunde gaan studeren aan de universiteit van Harvard. Maar daarvoor moet hij een studiebeurs in de wacht zien te slepen. Hij verdeelt zijn tijd tussen zijn studies, zijn baantje in een kleerwinkel en zijn vrienden Miles en Cam. Op een dag komt hij in een clubje terecht voor begaafde studenten. Die houden zich voornamelijk bezig met het uitdokteren van een onfeilbare methode om te winnen bij blackjack. Zo willen ze naar Las Vegas trekken om er gigantische sommen geld te winnen. Ben is al snel gewonnen voor dit plan en hij neemt steeds grotere risico's om veel geld te verdienen en om zo naar Harvard te kunnen.

'21', film uit 2008 met oa. Kevin Spacey, om 20.40 uur op VTM 3.

Dossiers