Koen Buyse promoot wildcard Idool 2011 (filmpje!)

vrijdag 19 november 2010

'Idool 2011'-jurylid Koen Buyse schakelt een versnelling hoger om nog meer zangtalenten-in-spe te strikken voor de vtm-talentenjacht die vanaf het voorjaar op het scherm komt. De regionale audities zijn dan wel achter de rug, maar wie écht wil meedoen, kan nog een kans maken via de website. Met een unieke wildcard lukt het je misschien om bij de laatste 25 kandidaten terecht te komen.

Op http://wildcard.vtm.be/ kan het muzikaal talent in Vlaanderen immers online auditie doen door een filmpje te uploaden waarin de kandidaat zijn of haar kunnen laat zien of horen. Op die filmpjes kan gestemd worden en uit die top 10 kiest de jury tijdens de laatste week van november 1 gelukkige die rechtstreeks naar de laatste 25 doorstoot.


Ondertussen werden al 426 video's op de subsite geplaatst, en werd deze op ongeveer 2 weken tijd door meer dan anderhalf miljoen surfers bezocht. Al een goed resultaat dus, maar donderdag werd op de vtm website nog een oproep geplaatst van Koen Buyse, 'Idool 2011'-jurylid, om jongeren tussen 16 en 28 jaar nog een extra duwtje in de rug te geven hun droom achterna te gaan.

Bekijk de oproep van Koen via de website van 'Idool 2011'.

DOSSIER: Idool 2011

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers