Kijkcijfers: finale 'Mijn Restaurant!' scoort matig

vrijdag 9 december 2011

Het was al langer geweten, maar de kijkcijfers van de finale, die dodnerdag op vtm werd uitgezonden bewijzen het echt. Het vet is van de soep voor 'Mijn Restaurant!'. De vierde jaargang van het voormalige paradepaardje van de zender scoorde een heel seizoen een pak lager dan de vorige jaargangen. En ook de finale bleek geen hoogvlieger.

De finale van 'Mijn Restaurant!' werd in twee delen uitgezonden, onderbroken door 'Tegen de Sterren Op', dat voor de gelegenheid op een later tijdstip werd uitgezonden. Het eerste deel van de finale haalde 797.000 kijkers en het tweede deel scoorde 870.000 mensen. Niet slecht, maar weet dat de vorige finales altijd een miljoen en meer kijkers konden bekoren. 'Tegen de Sterren Op' was trouwens de locomotief voor deel 2 van de 'Mijn Restaurant!'-finale en kon 881.616 aan het lachen brengen.


Bron: VRT/CIM (LIVE cijfers - doelgroep 4+)

Herbekijk HIER de finale!

DOSSIER: Mijn Restaurant! (editie 2011)

volledig dossier
mijnrestaurant

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Siska Schoeters (foto: TVvisie - © Nico De Freyn 2019)

"Wanneer was u voor het laatst verliefd?", "Heeft de paus altijd gelijk?" of "Moet het celibaat niet afgeschaft worden?". Zes priesters krijgen in een lege televisiestudio anonieme vragen van het publiek voorgeschoteld die ze moeten beantwoorden. Siska Schoeters gaat radio maken bij Radio Maria en meldt zich aan in de gevangenis van Brugge.

'Durf te Vragen', om 20.35 uur op En.

Dossiers