Kijkcijfers: finale 'Mijn Restaurant!' scoort matig

vrijdag 9 december 2011

Het was al langer geweten, maar de kijkcijfers van de finale, die dodnerdag op vtm werd uitgezonden bewijzen het echt. Het vet is van de soep voor 'Mijn Restaurant!'. De vierde jaargang van het voormalige paradepaardje van de zender scoorde een heel seizoen een pak lager dan de vorige jaargangen. En ook de finale bleek geen hoogvlieger.

De finale van 'Mijn Restaurant!' werd in twee delen uitgezonden, onderbroken door 'Tegen de Sterren Op', dat voor de gelegenheid op een later tijdstip werd uitgezonden. Het eerste deel van de finale haalde 797.000 kijkers en het tweede deel scoorde 870.000 mensen. Niet slecht, maar weet dat de vorige finales altijd een miljoen en meer kijkers konden bekoren. 'Tegen de Sterren Op' was trouwens de locomotief voor deel 2 van de 'Mijn Restaurant!'-finale en kon 881.616 aan het lachen brengen.


Bron: VRT/CIM (LIVE cijfers - doelgroep 4+)

Herbekijk HIER de finale!

DOSSIER: Mijn Restaurant! (editie 2011)

volledig dossier
mijnrestaurant

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Helden van Hier: Ontploffing Paardenmarkt' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Een ongeziene inkijk in het werk dat Brandweer Zone Antwerpen heeft verricht op 15 januari 2018, toen drie huizen instortten na een zware explosie op de Paardenmarkt. De helmcamera's gingen mee in het puin waar de cameraploegen niet verder konden.

'Helden van Hier: Ontploffing Paardenmarkt', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers