Kijkcijfers: finale 'Mijn Restaurant!' scoort matig

vrijdag 9 december 2011

Het was al langer geweten, maar de kijkcijfers van de finale, die dodnerdag op vtm werd uitgezonden bewijzen het echt. Het vet is van de soep voor 'Mijn Restaurant!'. De vierde jaargang van het voormalige paradepaardje van de zender scoorde een heel seizoen een pak lager dan de vorige jaargangen. En ook de finale bleek geen hoogvlieger.

De finale van 'Mijn Restaurant!' werd in twee delen uitgezonden, onderbroken door 'Tegen de Sterren Op', dat voor de gelegenheid op een later tijdstip werd uitgezonden. Het eerste deel van de finale haalde 797.000 kijkers en het tweede deel scoorde 870.000 mensen. Niet slecht, maar weet dat de vorige finales altijd een miljoen en meer kijkers konden bekoren. 'Tegen de Sterren Op' was trouwens de locomotief voor deel 2 van de 'Mijn Restaurant!'-finale en kon 881.616 aan het lachen brengen.


Bron: VRT/CIM (LIVE cijfers - doelgroep 4+)

Herbekijk HIER de finale!

DOSSIER: Mijn Restaurant! (editie 2011)

volledig dossier
mijnrestaurant

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'F.C. De Kampioenen' - Het Gala van de Gouden K's 2017 (foto: TVvisie - © Timmy Vanheel 2018)

Billie is gezakt voor turnen en Pol vindt dat een ramp. Hij schakelt de Kampioenen in om Billie te laten ervaren dat sport tof is, met desastreuze gevolgen. Pascale vindt ondertussen dat Marc iets van zijn leven moet maken en zet hem aan tot solliciteren. Maar dat moet achter de rug van Bieke gebeuren, die de bemoeienissen van Pascale niet apprecieert.

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op En.

Dossiers