Jean Philip De Tender nieuwe baas van En

zaterdag 20 januari 2007

Deze week is er bij de VRT hard gewerkt aan een nieuwe managementstructuur. Dat leidde alweer tot een, zij het beperkte, stoelendans bij de openbare omroep. Contentmanger van En, Jean Philip De Tender, wordt de nieuwe netmanager.

M


ieke Berendsen is de huidige baas van En, maar in de nieuwe structuur van het management krijgt zij promotie en wordt ze medewerkster van de nieuwe directeur media, Wim Vanseveren. In haar functie als nethoofd bij En wordt ze opgevolgd door Jean Philip De Tender. Hij was al contentmanager van de zender.

Mieke Berendsen blijft betrokken bij En als hoofd van de verbindende merken. Naast het eerste openbare televisienet krijgt ze ook zeggenschap over Ketnet, Radio 2, radio Donna en RVi. Het nethoofd van Studio Brussel, Isabelle Baele, wordt hoofd van de verbredende merken en krijgt Canvas, Radio 1, Studio Brussel en Klara in haar portefeuille. Hilde Debackere blijft verantwoordelijk voor de programma aankoop.

En er zijn nog meer verschuivingen bij de VRT. Netmanager van radio Donna, Bart De Prez, keert terug naar zijn oude liefde televisie en wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het interne productiehuis. Hij wordt opgevolgd door Steve De Coninck-De Boeck, die bij En verantwoordelijk was voor diverse muziekprogramma's, Eurosong n Eurosong for kids. Jan Van Biesen wordt de nieuwe baas van jongerenzender Studio Brussel.

Bron: vrtnieuws.net

DOSSIER: Nieuwe beheersovereenkomst VRT

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Advocaat Andrew Beckett krijgt, kort na zijn promotie, te horen dat hij wordt ontslagen. Zijn werkgever geeft als reden dat hij een opdracht verknoeid heeft. Maar Andy denkt daar anders over: hij vermoedt dat het advocatenkantoor ondekt heeft dat hij homoseksueel is en aids heeft en dat dat de reden voor zijn ontslag is. In een wereld vol onbegrip en intolerantie vecht hij voor gerechtigheid.

'Philadelphia', film uit 1993 met oa. Tom Hanks en Denzel Washington, om 21.25 uur op En.

Dossiers