Jean Philip De Tender nieuwe baas van En

zaterdag 20 januari 2007

Deze week is er bij de VRT hard gewerkt aan een nieuwe managementstructuur. Dat leidde alweer tot een, zij het beperkte, stoelendans bij de openbare omroep. Contentmanger van En, Jean Philip De Tender, wordt de nieuwe netmanager.

M


ieke Berendsen is de huidige baas van En, maar in de nieuwe structuur van het management krijgt zij promotie en wordt ze medewerkster van de nieuwe directeur media, Wim Vanseveren. In haar functie als nethoofd bij En wordt ze opgevolgd door Jean Philip De Tender. Hij was al contentmanager van de zender.

Mieke Berendsen blijft betrokken bij En als hoofd van de verbindende merken. Naast het eerste openbare televisienet krijgt ze ook zeggenschap over Ketnet, Radio 2, radio Donna en RVi. Het nethoofd van Studio Brussel, Isabelle Baele, wordt hoofd van de verbredende merken en krijgt Canvas, Radio 1, Studio Brussel en Klara in haar portefeuille. Hilde Debackere blijft verantwoordelijk voor de programma aankoop.

En er zijn nog meer verschuivingen bij de VRT. Netmanager van radio Donna, Bart De Prez, keert terug naar zijn oude liefde televisie en wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het interne productiehuis. Hij wordt opgevolgd door Steve De Coninck-De Boeck, die bij En verantwoordelijk was voor diverse muziekprogramma's, Eurosong n Eurosong for kids. Jan Van Biesen wordt de nieuwe baas van jongerenzender Studio Brussel.

Bron: vrtnieuws.net

DOSSIER: Nieuwe beheersovereenkomst VRT

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

BH 90210 2019 BH 90210 BH90210

Tori probeert de opstart in goede banen te leiden. Jason en Ian hebben huwelijksproblemen, Jennie ontmoet haar nieuwe bodyguard, Brian aanvaardt een nieuwe assistent en Gabby vraagt Christines advies. Ondertussen komt een bekend gezicht de groep helpen.

'BH90210', om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers