Interkabel schuift hete aardappel door naar Telenet

zaterdag 14 juni 2008

In een wel heel summier persbericht reageert Interkabel op het bod van Belgacom op de activiteiten van de groep. Interkabel had al een voorakkoord met Telenet, maar daarop reageerde Belgacom met diverse procedures. Van de rechter kreeg Telenet grotendeels gelijk, maar Belgacom bracht eerder deze week zélf een bod uit op de activiteiten van Interkabel.

'


Interkabel heeft akte genomen van de brief van Belgacom. Daarnaast hebben we tevens akte genomen van het feit dat Telenet akte genomen heeft van de brief van Belgacom. De bal ligt nu in het kamp van Telenet.'

Interkabel is het samenwerkingsverband van de zuivere Vlaamse kabelmaatschappijen (Infrax, Integan en PBE) en bedient één derde van de Vlaamse kabelmarkt of ongeveer 800.000 gezinnen.

Persbericht Interkabel
http://www.indi.be

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenzaam' - Anouck (foto: Canvas - © VRT/De chinezen 2019)

Uit recent onderzoek blijkt dat acht op de tien Vlaamse jongeren tussen achttien en vijfentwintig jaar zich regelmatig eenzaam voelen. 'The Connected World' belooft verbinding, maar het tegendeel is waar. Hoe komt het dat zoveel jongeren in onze samenleving zich eenzaam voelen? Wat opvalt bij deze jonge generatie is dat die eenzaamheid heel vaak te maken heeft met de zoektocht naar hun identiteit. Wie ben ik en waar is mijn plaats in deze wereld?

'Eenzaam', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers