Interkabel breidt digitaal aanbod uit

donderdag 6 juli 2006

Interkabel, de groep die de onafhankelijke zuivere kabelmaatschappijen in Vlaanderen beheert, kondigt een grootse uitbreiding aan van haar digitaal aanbod. iN.Di, zoals het digitaal product van Interkabel heet, wil een pak nieuwe diensten aanbieden.

i


N.Di is de derde aanbieder van digitale televisie in Vlaanderen, na Belgacom en Telenet Digital tv. Enkel kijkers die zijn aangesloten bij een zuivere kabelmaatschappij, zoals bijvoorbeeld Integan in Antwerpen, kunnen erop aansluiten. iN.Di biedt momenteel een basispakket van zenders aan in digitale kwaliteit, aangevuld met een twintigtal extra kanalen en een pakket betalende kanalen.

Interkabel wil zijn digitale diensten nu uitbreiden. Klanten van iN.Di konden vooralsnog geen interactieve diensten oproepen of genieten van bijvoorbeeld HD-tv. De organisatie spreekt van een 'grote investering', maar noemt geen exact bedrag. Om de nieuwigheden te ontwikkelen trekt Interkabel 30 nieuwe werknemers aan.

Bron: GVA.be

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Terzake' (Canvas)

De kans is groot dat u ook al eens zo'n raar telefoontje gekregen hebt in gebrekkig Engels, vaak met een Indische tongval en met de dringende boodschap dat je computer ernstig geïnfecteerd is. Dat zijn dan vrijwel zeker oplichters die je beloven je computer terug virusvrij te maken tegen grove betaling natuurlijk. De Britse reporter Rajini Vaidyanathan praat met slachtoffers, maar ook met scambaiters. Dat zijn mensen die jacht maken op deze oplichters. Ze ontmoet een van de beruchtste die opereert onder de codenaam Jim Browning. Hij heeft een van de vele Indische callcenters gehackt. Zo kan hij via de bewakingscamera's haarfijn zien en horen hoe meedogenloos ze te werk gaan.

'Terzake docu - Spying on the Scammers', om 20.25 uur op Canvas.

Dossiers