Het jaaroverzicht van TV-Visie: november 2010

donderdag 30 december 2010

Het aftellen is begonnen! Nog enkele kalenderblaadjes te gaan en 2010 zit er helemaal op. Opnieuw zorgden de gebeurtenissen in medialand voor de nodige portie ontspanning. TV-Visie heeft zorgvuldig alle nieuwsfeiten gewikt en gewogen en de meest belangwekkende nieuwtjes zorgvuldig op een rijtje gezet. Tijdens deze laatste dagen van het jaar blikken we nog even terug op voorbije tv-jaar. Vandaag: november 2010!

In november ontploften heel wat bommen. De eerste bom kwam toch wel uit Nederland. Daar kwam aan het licht dat TMF er mee stopt en al zijn volk op straat zet. Een andere bom ontplofte in Vilvoorde, toen duidelijk werd dat Vitaya werd overgenomen door vtm en co. Een verandering die je trouwens zult merken begin volgend jaar.


Ook aan de Reyerslaan te Brussel ontplofte een bom, toen duidelijk werd dat 293 voltijdse banen moesten verdwijnen. Mannen die kleur brachten op het scherm, moesten alvast niet vrezen voor hun job.

Nog meer ontploffingsgevaar bij EXQI. Daar dreigden de tweedeklassers om het contract met de zender op te blazen. Uiteindelijk besloot EXQI om het contract zelf te ontbinden. Jawel, ontbinden is hier een beter woord. Want dat is nu eenmaal wat gebeurt met een lijk. Over lijken gesproken, sinds november mag ook Adriaan Van den Hoof lijken gaan onderzoeken in 'Aspe'.

MNM dreigde eventjes te verdwijnen, dat moest een onderzoek uitmaken. Ondertussen was het bij vtm koopjestijd, want ze beslisten om het succesvolle format van 'The Voice Of Holland' op te kopen. Dat ook 'Hollywoodvrouw' Astrid Bryan aan een muzikale carrière werkte wisten we al, maar Studio Brussel gooide daarbij roet in het eten.

Goed nieuws kwam er tenslotte  van 'Reyers Laat'. Dirk Abrams had zijn operatie goed doorstaan. Ook dé Frank Bomans belande in het ziekenhuis, nadat één van zijn suskes besloot een mes in zijn rug te steken.

Vrijdag: december 2010


Lees ook:
Het jaaroverzicht van TV-Visie: september 2010
Het jaaroverzicht van TV-Visie: oktober 2010

DOSSIER: Het jaaroverzicht van TV-Visie: 2010

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chicago Med' - Will Halstead (foto: VTM - © DPG Media 2020)

April is gewond geraakt bij een schietpartij voor de ingang van het ziekenhuis. Natalie moet een keizersnede uitvoeren op een pas overleden vrouw. Will keert terug naar Chicago. Connor en Ava wonen samen een gala-avond bij om de opening van het nieuwe operatiekwartier te vieren.

'Chicago Med', om 22.30 uur op VTM.

Dossiers